- 4,9/19
Pandora ékszer Ragyogó kék korona ezüst fülbevaló kristállyal
Cikkszám: 298311NMB

A rózsacsiszolású kék kristályt egy korona öleli körbe, ezért olyan különleges ez a fülbevaló.

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

 


 


 

Stílusban kiegészíti Neked ajánljuk

Termék leírás

A rózsacsiszolású kék kristályt egy korona öleli körbe, ezért olyan különleges ez a fülbevaló.Vásárlók véleménye - 19 értékelés, 6 szöveges vélemény

19 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 6 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Ragyogó kék korona ezüst fülbevaló kristállyal

Ragyogó kék korona ezüst fülbevaló kristállyal - 5 2020. február 19.
Gyönyörű ékszer - olyan mintha egy kis koronában egy royal kék kő lenne - főleg amikor rásüt a nap - csak úgy szikrázik :) akik szereti a sötét kéket, annak gyorsan kedvencévé válik :)
Tünde Pretty Flamingo vásárló
További vélemények

Fülbevaló

A PANDORA FÜLBEVALÓ

 A legújabb Pandora kollekció újdonsága a Pávé cseppek fülbevaló. A különböző méretű gömbökből álló fülbevaló megfordítható, attól függően hogy elől, vagy hátul szeretnéd viselni a nagyobb gömböt. 

A 2017-es első kollekcióban új születésköves fülbevalókból választhatsz.

Vintage báj fülbevalókban tökéletesen ötvözték a nappali és az esti viseletet. Az apró drágakő berakásoknak köszönhetően egyszerű, mégis hangsúlyos darabokká válnak. Önmagában vagy más ékszerekkel kiegészítve bámulatba ejtő vintage érzést biztosít megjelenésének.

A PANDORA fülbevalók szépsége abban rejlik, hogy egy perc alatt megváltoztatják a megjelenést. A vintage stílus ihlette daraboktól a modern eljárással készült ékszerekig, a divatos jacket fülbevalótól a klasszikus gombfülbevalókig, az elbűvölő függőkön keresztül a trendi karikákig, a luxus kivitelezésű PANDORA kollekció elemeit bátran párosíthatja stílusához.