- 5,0/1
Pandora ékszer Szikrázó szeretetcsomó shine fülbevaló
Cikkszám: 260696CZ

Szeretet ragyogó köteléke Pandora Shine ezüst fülbevaló cirkóniával, 18 karátos arany... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 


 


 

Termék leírás

Szeretet ragyogó köteléke Pandora Shine ezüst fülbevaló cirkóniával, 18 karátos arany bevonattal.  Jelezve ezzel a speciális köteléket két ember között.Vásárlók véleménye - 1 értékelés, 1 szöveges vélemény

1 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Szikrázó szeretetcsomó shine fülbevaló

Szikrázó szeretetcsomó shine fülbevaló - 5 2019. június 22.
Ajándékba vásároltam édesanyámnak, tökéletes, nem túl kicsi nem túl nagy, gyönyörűen csillog. Hatalmas sikert aratott, szívből ajánlom mindenkinek. ☺️
Pretty Flamingo vásárló

Fülbevaló

A PANDORA FÜLBEVALÓ

 A legújabb Pandora kollekció újdonsága a Pávé cseppek fülbevaló. A különböző méretű gömbökből álló fülbevaló megfordítható, attól függően hogy elől, vagy hátul szeretnéd viselni a nagyobb gömböt. 

A 2017-es első kollekcióban új születésköves fülbevalókból választhatsz.

Vintage báj fülbevalókban tökéletesen ötvözték a nappali és az esti viseletet. Az apró drágakő berakásoknak köszönhetően egyszerű, mégis hangsúlyos darabokká válnak. Önmagában vagy más ékszerekkel kiegészítve bámulatba ejtő vintage érzést biztosít megjelenésének.

A PANDORA fülbevalók szépsége abban rejlik, hogy egy perc alatt megváltoztatják a megjelenést. A vintage stílus ihlette daraboktól a modern eljárással készült ékszerekig, a divatos jacket fülbevalótól a klasszikus gombfülbevalókig, az elbűvölő függőkön keresztül a trendi karikákig, a luxus kivitelezésű PANDORA kollekció elemeit bátran párosíthatja stílusához.