Oszd meg:

Pandora ékszer Tél szíve függő charm
Cikkszám: 796372CZ

Két ezüst, egy polírozott, és egy jégkristályos mintával, cirkóniával kirakva, kellemes, derűs gravírozással díszíti a "Megolvasztod a szívemet". 
- 5,0/6
Vélemények »
8 300 Ft

16 900 Ft

Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

6 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 4 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Tél szíve függő charm

- 5 2019. június 23.
Csabáné Pretty Flamingo vásárló
Ajánlani tudom mindenkinek.Szép,csillogó szivecske az én sorozatomban nagyon bele illik.Örülök,hogy megvásároltam.
- 5 2018. január 04.
Mária Pretty Flamingo vásárló
Nagyon szeretem, szép aprólékos kidolgozású
- 5 2017. december 14.
Erika Pretty Flamingo vásárló
Minden rendben zajlott!Szép ajándékot vásároltam!Meg vagyok elégedve!
- 5 2017. november 28.
Szilvia Gold Flamingo vásárló
Gyönyörű

Termék leírás

Két ezüst, egy polírozott, és egy jégkristályos mintával, cirkóniával kirakva, kellemes, derűs gravírozással díszíti a "Megolvasztod a szívemet". 

Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia
  • Színe: ezüst
  • Témák: Karácsony, Szeretet, Tél, Titokban rólad álmodok
  • Kollekciók: Karácsonyi kollekció, Valentin nap
  • Méret: 2.3cm


Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.