Swarovski Arany színű nyaklánc piros swarovski hattyúval
Cikkszám: 5465400

Ez az elegáns, aranyozott Swarovski nyaklánc éke a legendás hattyúmotívum, amelyet finoman... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Ez az elegáns, aranyozott Swarovski nyaklánc éke a legendás hattyúmotívum, amelyet finoman díszítettek élénkvörös kristályokkal, innovatív Pointiage® technikával. Természetesen bármilyen munkaruhához vagy szabadidőruhához színt adhat, különösen akkor, ha a megfelelő karkötővel viseled. A medál aranyozott láncon érkezik.

  • Típusok: Nyaklánc
  • Anyaga: ródiumozott ólommentes fémötvözet, swarovski kristály
  • Színe: arany, piros
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Arany színű ékszerek, Ikonikus Kollekció
  • Méret: állítható 38+5cm, medál 1.5cm


Nyaklánc

SWAROVSKI® NYAKLÁNC

A Swarovski nyaklánccal megkoronázhatod nem csak az ünnepi ruháidat hanem, feldobhatod a legegyszerűbb hétköznapi viseleted. 
Melyik stílust kedveled? A  klasszikus stílust követed? Vagy szereted, a kicsit rafináltat? Spirituális vagy? Mit gondolsz a Swarovski hattyú alakú ékszreiről? Akármelyik típust szereted a Swarovski mindegyikhez kínál lenyűgöző ékszereket. 
A Válogass klasszikus vonalú nyakláncokból az "egyszerű, ám nagyszerű" elv alapján. Ezek a darabok vonzák a tekintetet, de nem hivalkodók. Légy egyszerűen elegáns ezzel az Attract Swarovski nyaklánccal. 
Némi játékosságot csempészhetsz az ékszereidbe. A Sparkling dance kollekció nyakláncaival. Igazi kincsekre bukkanhatsz a mozgó köveket tartalmazó ékszerek között. 
Swarowski nyakláncok elképzelhetetlenek a a hattyú alakú medál. nélkül. A márka kínálatában többféle színben és stílusban található meg a madár sziluettje. A gazdag választék akármelyik darabja mellett döntesz, az elegáns, kristályüvegekkel kirakott hattyú decens megjelenést kölcsönöz számodra. 
Ez a pompás Swarovski nyaklánc, mely teljes pompájában mutatja be a jól ismert, hattyú alakú logót, egy különleges kollekció része, amely a 125. évfordulót ünnepli.