2+1 promóciók szabályai - Pandora 2020. December 11-23.

1.) A Pandora kettőt fizet, hármat kap promóciókban minden vásárló jogosult részt venni, amennyiben a promóciós időtartam - 2020. december 11-23. - alatt a vásárlási feltételeknek megfelelően érvényes rendelést ad le a webáruházban.

2.) A 2+1 promóció keretében 3 db termék egyidejű, egy megrendelésen belül történő vásárlása esetén a legalacsonyabb árú terméket ajándékba adja a szolgáltató, azért nem kell fizetni.

3.) A promóció tárgyát bármely PANDORA termék képezheti, kivéve a Star Wars kollekció ékszereit, valamint a 2020-as évfordulós charmot, az UNICEF charmot és a Club charmot.

4.) A promóciós ajánlat keretében vásárolt termékek esetében más akció, más kedvezmény nem érvényesíthető! A promóciós kedvezmény a készlet erejéig elérhető.

5.) A promóció keretében megvásárolt 2+1 termék egy promóciós szettet képez, így elállás esetén csak a teljes szett tartalmától(3 db termék) egyben van lehetőség elállni, a szettet alkotó egyes termékektől külön-külön nem. A promóció keretében megvásárolt promóciós szett megvásárlásától elállni, és a termék árának visszafizetését lebonyolítani csak a szettben szereplő összes termék visszaküldését követően van lehetőség.

6.) A promóció keretei között megvásárolt termékek cserélhetők 2021. január 17-ig, amennyiben a vásárló bemutatja a vásárlást igazoló eredeti nyugtát, vagy számlát. A csere keretében a visszaadott és visszaküldött termék helyett azzal megegyező vagy magasabb árú ékszer választható. Magasabb értékű termékre történő csere esetében az új termék nem akciós alap ára és a cserélendő termék nem akciós alap ára közötti különbözetet kell csak megfizetni.

A promóciós termékek cseréje során a csere az eredeti promóciós ajánlatban nem szerepelt termék vonatkozásában nem érvényesíthető.

7.) A promóció során vásárolt termékekkel kapcsolatban fellépő garanciális feltételekre vonatkozó esetekben az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú Korm. rendelet rendelkezései mérvadók, illetve a webáruház szerződési feltételeiben leírtak az irányadóak.

Pandora általános “2020 XMAS 3for2” promóciós szabályzat

2020.12.11.