Divatékszerbolt VIP Klub szabályzat

A Divatékszerbolt VIP Klub egy a Divatékszerbolt vásárlói, partnerei, a divattal, ékszerekkel közelebbi kapcsolatban álló felhasználók, vásárlók virtuális közössége, különleges jogokkal, előnyökkel és persze kitüntetetten előnyös vásárlási feltételekkel.
A klub létrehozásának egyik alapvető célja volt, hogy a vásárlók egy olyan közösségbe tartozhassanak, ahol megkülönböztetett figyelemben van részük, ahol díjazzák a hűségüket, ahová érdemes belépni, mert adnak a véleményükre, sőt egyenesen kíváncsiak rá.

1. A VIP Klub szolgáltatásai, a tagság előnyei

1.1 A VIP KLUB tagok esetében minden vásárlást követően a vásárlások minden 100 Ft után a rendszer az aktuális vásárlói státusznak megfelelően 4-6 hűségpontot ír jóvá a felhasználó virtuális belső számláján. A hűségpontok aktuális állásáról a hűségpontjaim és a VIP Klub menüpontban lehet tájékozódni.

1.2 Klub tagként nem csak a vásárlások után lehet vásárlói pontokhoz jutni, hanem különféle, a következőkben felsorolt aktivitásokat követően is:

A divatékszer blog kommentelésével - 100 pont
A megvásárolt termékeid értékelésével - 100 pont

1.3 A Klub tagjai minden vásárlásuk esetén apró ajándékot is kapnak, amelyet automatikusan elküld a webáruház a megrendeléssel együtt és a csomagban lesz megtalálható. A Klub odafigyel tagjaira és (amennyiben az adattal rendelkezik a felhasználó profilja) születésnapra is ajándék kedvezmény kuponnal kedveskedik klub tag felhasználóinak. A születésnapi ajándék kedvezmény kuponkódját e-mailben küldi ki a webáruház, de megtalálható a profilban hűségprogram menüpontban is a születésnapot követően.

1.4 A Klub tagjai mindig lényegesen előbb értesülnek híreinkről, akcióinkról így mindig időben kapnak hírt lényeges információkról, akciók indulásáról.

2. Klubtagság feltételei

2.1 A Divatékszerbolt VIP Klubnak minden a Divatékszerbolt oldalon érvényes és aktív vásárlói fiókkal rendelkező a 18. életévét betöltött és az érvényes és sikeres vásárlások után minimum 500 db jóváírásra került hűségponttal rendelkező felhasználó tagja lehet.

2.2 A klubtagság további feltétele a hírlevélre történő feliratkozás megléte, hiszen a klub kommunikáció sok esetben e-mailen történik. A feliratkozással a regisztrált felhasználó, a klub tag tudomásul veszi, hogy a klub időszakosan, híreket, aktualitásokat, ajánlatokat küld postafiókjába.

2.3. A klubtagság bizonyos szolgáltatásai csak a profil adatok részletes kitöltését követően lépnek működésbe, ezért célszerű kitölteni a személyes adatok résznél születési dátumot és megjelölni a kedvelt márkákat.

3. Hogyan lehet belépni a Divatékszerbolt VIP Klubba?

3.1 A Divatékszerbolt VIP Klubba belépni, a klubtagság feltételeinek megléte esetén a vásárlói fiókban a hírlevélre történő feliratkozás és a klubszabályzat áttekintését és elfogadását követően a vásárlói fiók VIP KLUB menüpontjában lehetséges, ami után a KLUB teljes jogú tagjaként élvezheted a tagság előnyeit.

3.2 Sikeres belépést követően a weboldal a részletes tudnivalókkal megerősítő e-mailt küld a Klubtag profiljában megadott email címére. A Welcome e-mail köszönetképpen egy 1.000 Ft értékű vásárlási kupont és egy 10 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító kupont is tartalmaz, amit nem akciós, vagy egyéb promócióban nem részt vevő termékek vásárláshoz lehet felhasználni. (a kedvezményes ​kuponkódot megtalálod itt a profilodban)

3.3 A belépés évét követően minden évben az év elején további egy darab 10 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító kupont küld a webáruház VIP tagjai számára, amit az adott évben nem akciós, vagy egyéb promócióban nem részt vevő termékek vásárlásra lehet felhasználni. (a kedvezményes ​kuponkódot megtalálod itt a profilodban)

4. A klubtagság megszűnése

4.1 A Divatékszerbolt VIP Klub tagság megszűnik, amennyiben a tag úgy dönt, hogy kilép a klubból, amit az ügyfélszolgálatnak a felhasználó regisztrált e-mail címéről küldött egyértelmű kilépési nyilatkozatának megküldésével tud kezdeményeznni. A kilépési nyilatkozat ügyfélszolgálatra történt beérkezését követően az ügyfélszolgálat munkatársai törlik a  tagságot és e-mailben értesítik erről a felhasználót.

4.2 A VIP KLUB tagsága megszünik, ha a felhasználó törli a Divatékszerbolt webáruházban a felhasználói fiókját, véglegesen törli profilját. A profil törlését követően a felhasználó adatai, a VIP klubbal kapcsolatos adatai, hűségpontjai végérvényesen és visszavonhatatlanul törlődnek a rendszerből és megszűnik a tagság is.

4.3 A Divatékszerbolt VIP Klub tagság feltétele a hírlevelekre történt és a tagság alatt folyamatosan fennálló feliratkozás, hiszen a VIP Klub alapvetően e-mailben kommunikál tagjaival. Aktív tagság esetében hírlevélről történő leiratkozást követően a weboldal figyelmeztet a VIP Klub tagság megszűnésére. Amennyiben a user megerősíti leiratkozási szándékát a weboldal automatikusan inaktiválja tagságát, amiről e-mailben is értesíti a felhasználót.

4.4 A Divatékszerbolt üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy felfüggesztéssel vagy a klubból történő kizárással szankcionálja az(oka)t a klubtago(ka)t, akik magatartásukkal megsértik a klub szabályzatát, a klub tagságát, a klub tagok adatait egyéb üzleti célokra használják, nem tartják be az általános etikai szabályokat, vagy az üzemeltető gazdasági érdekeit súlyosan veszélyeztetik.

5. Adatkezelési tájékoztató

5.1 A webáruház és a Klub üzemeltetője, a TAGIRA Kft. elkötelezett felhasználói és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja a VIP KLUB tagjai információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A TAGIRA Kft., mint ezen honlap és Klub üzemeltetője és adatkezelője a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. 

5.2 A VIP Klub üzemeltetője garantálja, hogy a Klub tagjainak személyes adatait az adattulajdonos kifejezett beleegyezése nélkül nem hozza nyilvánosságra és nem adja át harmadik félnek illetve nem teszi lehetővé harmadik fél számára azok teljes, vagy részbeni megismerhetőségét.

5.3 A webáruház és a Divatékszerbolt VIP KLUB adatkezelései tekintetében a hatályos jogszabályok és a webáruház általános adatkezelési tájékoztatójában leírtak iránymutatóak.

6. Egyebek

6.1 Az üzemeltető  bármikor jogosult jelen szabályzat feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítások a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lépnek hatályba.

Nagykanizsa, 2021.08.25.