Fizetés külföldi vásárlás esetén

Külföldi vásárlás, külfödi címre történő vásárlás esetén a Divatékszerbolt webáruházban vásárlóink alapvetően bankkártyás fizetéssel tudják a megvásárolandó termékek árát kiegyenlíteni, de helyszíni, a nagykanizsai boltban, illetve magyarországi postaponton történő termékátvétel esetében lehetséges előreutalással, a helyszínen bankkártyával, vagy készpénzben is fizetni.

BANKKÁRTYÁVAL

A Divatékszerbolt webáruházban két fizetési rendszer is - Barion és a SimplePay - rendelkezésre áll a vásárlók számára a bankkártyás fizetések lebonyolítására, amelyek közül a megrendelés folyamatában az egyiket kiválasztva könnyedén és biztonságosan megtörténhet a bankkártyás fizetés. Bankkártyás fizetéskor a bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerülsz választásod szerint a Barion, vagy a SimplePay oldalára, ahol megtörténik a fizetés. Sikeres fizetés esetén visszatérsz az oldalunkra. Sikertelen fizetés esetén is az oldalunkra érkezel, és választhatsz másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a fizetéssel.

FONTOS: Külföldi szállítási címre történő kiszállítás/házhozszállítás esetén csak a bankkártyás fizetés áll rendelkezésre!

KÉSZPÉNZZEL

Készpénzzel személyes átvételkor tudsz fizetni nagykanizsai üzletünkben és Veszprémben készleten lévő Pandora termékek esetében veszprémi üzletünkben is. Személyes termék átvétel esetében minkét boltunkban természetesen bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll.

FONTOS: Kiszállítás, házhozszállítás esetében nincs mód utánvétes fizetésre, se készpénzzel, se bankkártyával, készpénzzel helyszíni, boltban történő fizetés esetében van lehetőség fizetni.