Karácsonyi játék - DivatékszerboltKészen állsz egy kis játékra? Indul a karácsonyi manóvadászat!

Mi már nagyon készülünk a karácsonyra, de képzeljétek, szemtelen kis manók lepték el az üzletünket, raktárunkat, mindenféle galibát okozva. A legnagyobb gond, hogy a kis csalafinták elrejtettek egy ajándékcsomagot, sok gyönyörű ékszerrel egy házikóba és lelakolták, amit most sehogy sem tudunk kinyitni.

A segítségeteket szeretnénk kérni: eredjetek velünk a Manók nyomába!
Ha sikerül őket kézre keríteni, akkor ígérjük, nem leszünk hálátlanok! :)

A feladat a következő lenne: az előttünk álló 10 napban figyelnetek kéne, hogy a webáruház termékei közt bujkáló, ravasz Manók hol kerülnek elő az ajándékcsomaghoz vezető nyomokkal. Mi is segítünk majd, amint hírt kapunk valamelyikük vélhető előfordulási helyéről, rögtön szólunk majd nektek róla! Biztosak vagyunk benne, hogy ha előkerítjük az összes nyomot, akkor előkerül majd az ajándékcsomag, amiből megjutalmazzuk majd a legügyesebb nyomozókat.

Figyeljetek majd rá, hogy ha elkiabáljátok a lelőhelyeket, akkor könnyen lehet, hogy a manók meghallják és eliszkolnak, a nyomokkal együtt. Fontos, hogy mindannyian csöndben lopózzunk utánunk napról-napra!

Ahhoz, hogy ki tudjuk nyitni a titkos szobát, ahova a nyereményeket rejtették, meg kell fejtenünk a kódot. Segítsd nekünk megtalálni a manókat, mert minden manónál van egy-egy betű a lakat kódjához. Ha mind a hat manót megtaláltad, akkor a betűkből ki tudod rakni a lakat kódját.

Mit kell tenned ha játszani szeretnél?

Nézz szét a divatekszerbolt.hu “polcain” és a termékeknél keresd meg a Manókat, akik egy-egy betűt tartanak a kezükben. Jegyezd fel ezeket a betűket, mert ebből ki tudod rakni a kódot. Ha megvan a kód, tölts ki az itt lévő űrlapot. Add meg a LAKAT KÓDJÁT és az adataidat, hogy részt vehess a nyereményjátékunkban.

Minden résztvevőt, aki helyesen adja meg a lakat kódját egy azonnali 5% vásárlási kedvezményre jogosító kuponnal jutalmazunk és részt vesz nyereményjátékunkban.

A Karácsonyi manóvadászat helyes megfejtői között kisorsolásra kerülő nyeremények:

1. PANDORA karácsonyi karkötő egy karácsonyi charmmal
2. SWAROVSKI karácsonyi télapós dísz
3. BOSS férfi bőr karkötő fém csattal

4. DESIGUAL Happy Bag fukszia sapka kesztyű szett

      

Sorsolás és eredményhírdetés: 2021. december 15-én


Ezen játékunkban való részvétel feltétele a hírlevél felíratkozottság, így nem mellesleg értesülsz legfrissebb híreinkről is és a tetejébe még egy 1.000 Ft értékű kuponnal is megjutalmazunk a felíratkozást követően.