Pandora nőnapi ajándék promóció részvételi szabályzat

A Tagira Kft. a március 8.-i Nemzetközi Nőnap apropóján “Pandora nőnapi ajándék” akciót hírdet, amelyben bizonyos vásárlási összeghatár felett minden vásárló egy maximált összeghatárig egy Pandora charmot választhat ajándékba az alábbi feltételek mellett.

1. Általalános rendelkezések

 1. Az ajánlat 2024. március 1. és március 10. között érvényes, vagy a készlet erejéig.
 2. A különleges ajánlat elérhető a Tagira Kft-hez tartozó összes hivatalos Pandora üzletben - Nagykanizsán és Veszprémben - és a hivatalos webshopon.
 3. A promóciós ajánlatban minden vásárló, aki legalább 24500 Ft értékben vásárol Pandora terméket, választhat hozzá egy tetszőleges charmot, amely értékének csak a 13,800 Ft feletti részét kell megfizetnie.
 4. Az akciós ajánlat a PANDORA kínálatából csak a charmokra vonatkozik.
 5. A vásárló által választható ajándék termék nem tartozik a promócióban való részvételhez szükséges, minimális vásárlási összegben szereplő termékek közé.
 6. Minden információ és a promócióval kapcsolatos szabály megtekinthető a Tagira Kft. üzleteiben és webáruházában.

2. Promóciós feltételek

 1. Minden vásárló, aki legalább 24500 Ft értékben vásárol, ajándékba kap, költségmentesen választhat egy Pandora charmot, melynek értéke maximum 13800 Ft lehet. Amennyiben 13800 Ft feletti értékű charmot választ e promóció keretén belűl, úgy a választott termék értékének a 13,800 Ft feletti részét kell megfizetnie.
 2. A kedvezmény egy tranzakcióra, egy vásárlásra értendő.
 3. A kiválasztott és megvásárolt promóciós szett termékei sem termékenként, sem egyben nem cserélhetőek, a jogszabályok által biztosított 14 napon belüli vásárlástól történő elállás esetén a szett összes terméke visszaküldése után tudja az eladó a vásárlás költségeit a vásárló számára visszafizetni.
 4. A megrendelés termékeinek, az egyes tételeknek tetszőleges okból történő kicserélésének az eladó általi kizárása nem zárja ki a vásárlónak a törvény által biztosított reklamációhoz való jogát. A promóció során vásárolt termékekkel kapcsolatban fellépő garanciális feltételekre vonatkozó esetekben az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú Korm. rendelet rendelkezései mérvadók.
 5. A promóció más akciókkal, kedvezményekkel össze nem vonható, a promóció keretében egyéb kupon, hűségpont nem használható fel a termékek megfizetéséhez.

3. Záró rendelkezések

 1. Az akciós feltételek és minden ide vonatkozó információ elérhető a szervező székhelyén, az 1.2. pontban említett PANDORA üzletekben és a webáruházban.
 2. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Szabályzatot bármikor megváltoztassa, különösen a szabályzat változása vagy egyéb fontos okok miatt. A Szabályzat módosításait a https://www.divatekszerbolt.hu oldalon teszik közzé a módosításáról szóló tájékoztató közzétételével és a módosítások hatálybalépésének tervezett időpontjának megjelölésével.
 3. A jelen előírásokban nem részletezett kérdések esetén a 2.5. pontjában említett jogi rendelkezés, a weboldal Szerződési feltételei és a Polgári törvénykönyv rendelkezései a mérvadók.

Tagira Kft.
2024.02.29.