Legyél Te is Charmista és 15% kedvezménnyel vásárolhatsz THOMAS SABO Charm Club ékszerei közül!
Szűrés
Ár

  • Akciós termékek
  • Raktáron nem levő termékek


Engelsrufer

db/oldal

Nem található termék ebben a listában.


db/oldal

Engelsrufer

ENGELSRUFER ANGYALHÍVÓ

Az Engelsrufer, vagy Angyalhívó egy olyan fantasztikus ékszer, melyet két német ékszerbolt tulajdonos, Sabine és Mario Martini álmodott meg. Az Engelsrufer® ékszerek  ötlete erre az elgondolásra épül

Hiszel abban hogy neked is van Őrangyalod?

Igazán nem is ez a kérdés, hanem az, hogy miért hiszel abban hogy Neked is van Őrangyalod? Erre mindenkinek van egy története.

Hiszel a mesékben? Én igen és remélem Te is. Akkor hiszel az Angyalhívó meséjében, abban hogy elő is tudod hívni az Őrangyalod?

Az Engelsrufer Angyalhívó ékszer segít ebben.

Az Engelsrufer gömbök segítségével tudod ezt megtenni. Ezek a gömbök különböző színűek és különböző hangon csilingelnek.  Ezek a gömbök finom csengetésükkel hívják fel Őrangyalunk figyelmét. 

Ez a varázslatos történet tükröződik az Engelsrufer angyalhívó ékszerek tervezésénél. Angyalhívó golyókat el tudod helyezni a medálokban. Az angyalhívó golyók többféle méretben és színben készülnek különböző csilingelő hanggal. Ezt tudod egy 925-ös sterling ezüstből készült medálban elhelyezni. A medálok nyithatók tudod cserélni is a gömböket a hangulatodnak megfelelően. Az egyes gömbök színét és csengését érdemes aszerint megválasztanunk, hogy mely területen szeretnénk védőangyalunk segítségét kérni, mit szeretnénk magunk vagy szeretteink életében leginkább erősíteni.

Az Engelsrufer kollekció a különböző méretű népszerű medálok mellett a megfelelő szárnyakat is tartalmazza.

Mert mit ér az angyal szárny nélkül?

A kollekcióban medálokat, fülbevalókat, nyakláncokat karkötőket találsz. Minden ékszer 925-ös sterling ezüstből készül találsz közöttük rózsaarany és sárga arany bevonatos és kristállyal díszitett ékszereket is. 


× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)