Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

Ingyenes szállítás

A divatékszerbolt webáruházban vásárolt termékeket értékhatártól függetlenül Magyarország területére ingyen szállítjuk. Nincs minimális vásárlási értékhatár. A szállítás MPL futárszolgálattal 1 munkanap alatt történik, ha 15 óráig leadod a rendelést.A rendelést mindig az ékszer eredeti dobozában szállítjuk. Több termék vásárlása esetén, kérlek jelezd a megrendelés megjegyzés rovatában, hány dobozt szeretnél!

Ingyenes csere garancia

Szeretnénk, ha maximálisan elégedett lennél termékeinkkel, ezért ha bármilyen okból szeretnéd kicserélni a Divatékszerboltban vásárolt terméket, ezt ingyen megteheted és a szállítás költségét is mi álljuk. Csak válaszd ki, hogy mire szeretnél cserélni, majd hívj fel minket telefonon a 06 30 300 6623 számon, így azonnal tudjuk intézni a cserét és tájékoztatunk a további teendőkről.

 A webáruház elégedettségi csere garancia szolgáltatása minden vásárlónk számára vásárlásonként az első alkalommal vehető ingyenesen igénybe. Ugyanazon vásárlás esetében a további termékcsere igény esetén 2.500 Ft (kettőezer ötszáz Ft) szállítási díjat számolunk fel. Elégedettségi csere garancia szolgáltatásunk az áru átvételétől számított 14 napig vehető igénybe.
A Divatékszerbolt webáruház fenntartja a jogot, hogy különleges ajánlatok, akciók, promóciók, nyereményjátékok lebonyolításában már az első termékcsere igénybevétele esetén szállítási költséget számítson fel. Ezen esetben a felszámított szállítási költség megegyezik a többszöri termékcsere esetében felszámított 2.500 Ft (kettőezer ötszáz Ft) szállítási költséggel. Az érintett különleges ajánlatok, akciók, promóciók, nyereményjátékok leírása, játékszabályzata minden esetben megfelelő helyen és láthatósággal tartalmazza az adott akció szállításra vonatkozó fizetési kötelezettségét és esetleges további részleteit.