Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

Ingyenes szállítás

A divatékszerbolt webáruházban vásárolt termékeket értékhatártól függetlenül Magyarország területére ingyen szállítjuk. Nincs minimális vásárlási értékhatár. A szállítás MPL futárszolgálattal 1 munkanap alatt történik, ha 15 óráig leadod a rendelést. A rendelést mindig az ékszer eredeti dobozában szállítjuk. Több termék vásárlása esetén, kérlek jelezd a megrendelés megjegyzés rovatában, hány dobozt szeretnél!
Nagyobb akciók, előre nem látható nagyobb megrendelés dömping, illetve a kiszállítási folyamatban esetlegesen felmerülő VIS MAJOR helyzetek esetében a kiszállítás időtartama megnőhet, amiről a webáruház ügyfélszolgálata tud információval szolgálni. 

Ingyenes csere garancia

Szeretnénk, ha maximálisan elégedett lennél termékeinkkel, ezért ha bármilyen okból ki szeretnéd cserélni a vásárolt terméket, ezt ingyen megteheted és a szállítás költségét is mi álljuk. Csak válaszd ki, hogy mire szeretnél cserélni, majd hívj fel minket telefonon a 06 30 300 6623 számon, így azonnal tudjuk intézni a cserét és tájékoztatunk a további teendőkről.

A webáruház elégedettségi csere garancia szolgáltatása minden vásárlónk számára vásárlásonként az első alkalommal vehető ingyenesen igénybe. Ugyanazon vásárlás esetében a további termékcsere igény esetén 2.500 Ft szállítási díjat számolunk fel. Elégedettségi csere garancia szolgáltatásunk az áru átvételétől számított 14 napig vehető igénybe.
A Divatékszerbolt webáruház fenntartja a jogot, hogy különleges ajánlatok, akciók, promóciók, nyereményjátékok lebonyolításában már az első termékcsere igénybevétele esetén szállítási költséget számítson fel. Ezen esetben a felszámított szállítási költség megegyezik a többszöri termékcsere esetében felszámított 2.500 Ft szállítási költséggel.