Szűrés
Ár

  • Akciós termékek
  • Raktáron nem levő termékek


MVMT

db/oldal

Nem található termék ebben a listában.


db/oldal

MVMT

Az MVMT óramárkát 2013-ban két 21 éves főiskolás indította el Los Angelesben, Jacob Kassan, és  Kramer LaPlante - elkötelezték magukat amellett, hogy megfizethető áron kínálnak stílusos órákat.

Tavaly bővítették kínálatukat és számtalan új rajongót szereztek, amikor megújították óra kollekciójukat és bővítették kínálatukat egy sor olyan kiegészítővel, amely a cég megfizethető luxus mantrájához igazodott. Nyilvánvaló, hogy valami helyes dolgot csinálnak, mivel rájöttek, hogyan lehet a trendeket alkalmazni és hogyan lehet bővíteni hűséges vásárlóik és rajongóik számát.

Az MVMT, amely 2017-ben megközelítőleg 71 millió dollár bevételt ért el, jelenleg több mint 160 országban bővült a közvetlen ügyfelek üzleti filozófiája révén, főleg az e-kereskedelmi webhelyén keresztül értékesítve. A márka digitális programja minden szociális média csatornánál lenyűgöző 4,5 millió követője van. A márka Los Angeles-i alapítói, Jacob Kassan,  és Kramer LaPlante 2017-ben a Forbes Magazin „30 év alatti” listájára kerültek.

Az MVMT órák gyártói annyira magabiztosak abban, hogy szeretni fogjátok azt, amit csinálnak, hogy kétéves garanciát adnak az órákra. Az órák 5 ATM-ig vízállók, az óraszerkezet védett a külsőhatások ellen, pl. korrózió, por súrlódása miatti kopás. Az óra viselése megengedett úszásnál, autómosásnál, fürdésnél, zuhanyzásnál, hegymászásnál, ejtőernyőzésnél, sárkányrepülésnél vagy síelésnél. Ellenáll az izzadtságnak, kondenzálódásnak és esőcseppnek.

Az MVMT órákat egy elegáns fekete papírdobozban szállítjuk. Már ez az első megjelenés is a luxus kategóriát sugallja és add hozzá azt a tényt, hogy most néhány, tízezer forintot költöttél el az irigységet kiváltó megjelenés elérése érdekében, és meg tudod adni magadnak cool érzést. Az órák fém vagy bőrszíjjal készülnek, Japán Miyota óraszerkezettel edzett kristályüveggel. A órák csiszolt rozsdamentes acél tokja egyfajta monokróm megjelenést kínál. 

Ha azt szeretnéd, hogy szabadon böngészhess a stílusos órák között, akkor nézd meg az MVT órákat, válasz szabadon az olyan anyagokból, színekből és méretekből, amelyek minden stílushoz illeszkednek. Ha rendszeresen szeretnéd frissítenie óra kollekciódat anélkül, hogy kölcsönt kellene felvenned, és szeretnéd biztosítani, hogy rengeteg bókot kapj, akkor igen, választd az  MVMT órákat.


× Itt vár az 1,000 Ft-os kuponod! :)