- 5,0/2
Pandora ékszer Csilláros cseppek ezüst fülbevaló
Cikkszám: 297088CZ

Csilláros cseppek ezüst Pandora fülbevaló Adj a megjelenésedre ezekkel a ragyogó csillár... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Neked ajánljuk

Neked ajánljuk

Termék leírás

Csilláros cseppek ezüst Pandora fülbevaló Adj a megjelenésedre ezekkel a ragyogó csillár fülbevalókkal. A csillogó kövekkel díszített, elegáns fülbevalónn csak úgy játszik a fény.  A hozzá illő nyakláncot itt találod.Vásárlók véleménye - 2 értékelés, 1 szöveges vélemény

2 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Csilláros cseppek ezüst fülbevaló

Csilláros cseppek ezüst fülbevaló - 5 2018. június 19.
Meseszép :)!
Ágnes
Mások ezt választották

Fülbevaló

A PANDORA FÜLBEVALÓ

 A legújabb Pandora kollekció újdonsága a Pávé cseppek fülbevaló. A különböző méretű gömbökből álló fülbevaló megfordítható, attól függően hogy elől, vagy hátul szeretnéd viselni a nagyobb gömböt. 

A 2017-es első kollekcióban új születésköves fülbevalókból választhatsz.

Vintage báj fülbevalókban tökéletesen ötvözték a nappali és az esti viseletet. Az apró drágakő berakásoknak köszönhetően egyszerű, mégis hangsúlyos darabokká válnak. Önmagában vagy más ékszerekkel kiegészítve bámulatba ejtő vintage érzést biztosít megjelenésének.

A PANDORA fülbevalók szépsége abban rejlik, hogy egy perc alatt megváltoztatják a megjelenést. A vintage stílus ihlette daraboktól a modern eljárással készült ékszerekig, a divatos jacket fülbevalótól a klasszikus gombfülbevalókig, az elbűvölő függőkön keresztül a trendi karikákig, a luxus kivitelezésű PANDORA kollekció elemeit bátran párosíthatja stílusához.