Oszd meg:

Pandora ékszer Egér és a léggömb charm
Cikkszám: 797240EN23

Egér és a léggömb charm egy kis vidámságot ad hozzá a karkötődhöz.  Egy részletesen... tovább olvasom
- 5,0/9
Vélemények »
15 500 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

9 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 5 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Egér és a léggömb charm

- 5 2018. november 13.
Józsefné White Flamingo vásárló
Nagyon édes!
- 5 2018. szeptember 12.
Varga Gold Flamingo vásárló
Gyönyörűen kidolgozott!
- 5 2018. június 08.
Rita White Flamingo vásárló
Egyszerűen imádom, nagyon aranyos és a kidolgozása/színvilága is tökéletes!
- 5 2018. május 05.
Viktória Gold Flamingo vásárló
Élőben még szebb
- 5 2018. április 28.
Szabo Gold Flamingo vásárló
Csodaszép

Termék leírás

Egér és a léggömb charm egy kis vidámságot ad hozzá a karkötődhöz.  Egy részletesen kidolgozott kisegér lóg a gyöngyház fényű léggömbön, aminek a tetején két egér társa rejtőzik.  Ez a charm biztosan mosolyt csal az arcodra.

Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia, tűzzománc
  • Színe: ezüst, fehér
  • Témák: Mesevilág
  • Kollekciók: Anyák napja, Valentin nap
  • Méret: 3.4cm


Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.