Oszd meg:

Pandora ékszer Elefánt és kék léggömb
Cikkszám: 797239EN169

Elefánt és a kék léggömba charm egy kis szeretetre méltó elefántról szól, aki egy kék... tovább olvasom
- 5,0/6
Vélemények »
8 800 Ft

13 900 Ft

Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

6 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 3 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Elefánt és kék léggömb

- 5 2018. május 12.
Beatrix Gold Flamingo vásárló
Tündéri ez a charm, igazi nyári darab.
- 5 2018. május 10.
Adrienn Gold Flamingo vásárló
Hát nagyon cuki
- 5 2018. május 08.
laura Pretty Flamingo vásárló
Annyira cuki. Nagyon jól mutat a merec karperecen

Termék leírás

Elefánt és a kék léggömba charm egy kis szeretetre méltó elefántról szól, aki egy kék léggömbből lóg, tetején szív alakú, lila kristállyal. Az elefánt szerencsehozó állat, ez a charm is meghozhatja a szerencsédet. Egy tökéletes ajándék a kisfiús anyukák számára.

Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia, tűzzománc
  • Színe: ezüst, kék
  • Témák: Mesevilág
  • Kollekciók: Anyák napja, Valentin nap
  • Méret: 2.3cm


Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.