- 5,0/4
Pandora ékszer Lebegő negylevelű lóhere ezüst gyűrű

Pandora ezüst gyűrű lógó négylevelű lóherével. Ez a kis szerencse szimbólum együtt mozog veled.

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Pandora ezüst gyűrű lógó négylevelű lóherével. Ez a kis szerencse szimbólum együtt mozog veled.Vásárlók véleménye - 4 értékelés, 2 szöveges vélemény

4 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 2 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Lebegő negylevelű lóhere ezüst gyűrű

Lebegő negylevelű lóhere ezüst gyűrű - 5 2020. január 07.
Nagyon kis cuki szerencse hozó gyűrű, imádom
Gold Flamingo vásárló
További vélemények

Gyűrű

A Pandora gyűrűk 

A gyűrű az ujjak éke. A Pandora gyűrűk magukon viselik a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. Egyszerre jellemzi az időtlenség és a modernség, így bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítő lehet. Találunk köztük finom, kecses darabokat, de vannak hangsúlyos, vastagabb gyűrűk is. Fejezd ki egyéniséged a legújabb Pandora gyűrűkkel, díszitsd fel az ujjad – akár csak egyetlen darabbal, vagy több egymásra halmozható gyűrűvel különböző ujjakon vagy ujjperceken.

A Pandora gyűrű anyaga

A kézzel megmunkált ékszerek 925 Sterling ezüstből készülnek. A Pandora Shine és a Pandora Rose kollekció gyűrűinek alapanyaga egy különleges ötvözet, amit sárga arannyal, illetve rozé arannyal vonnak be. Kombináld bátran a különböző színű és anyagú gyűrűket. 

A design minden esetben hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűket könnyen kombinálhatjuk más Pandora ékszerekkel.