- 5,0/1
Pandora ékszer Négyszirmú virág ezüst fülbevaló
Cikkszám: 297968CZ

Modern eleganciájú ez a négy szirmú ezüst Pandora fülbevaló. A virág szirmai káprázatos cirkóniummal olyanok, mint a reggeli harmat.

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 


 


 

Termék leírás

Modern eleganciájú ez a négy szirmú ezüst Pandora fülbevaló. A virág szirmai káprázatos cirkóniummal olyanok, mint a reggeli harmat.Mások ezt választották

Fülbevaló

A PANDORA FÜLBEVALÓ

 A legújabb Pandora kollekció újdonsága a Pávé cseppek fülbevaló. A különböző méretű gömbökből álló fülbevaló megfordítható, attól függően hogy elől, vagy hátul szeretnéd viselni a nagyobb gömböt. 

A 2017-es első kollekcióban új születésköves fülbevalókból választhatsz.

Vintage báj fülbevalókban tökéletesen ötvözték a nappali és az esti viseletet. Az apró drágakő berakásoknak köszönhetően egyszerű, mégis hangsúlyos darabokká válnak. Önmagában vagy más ékszerekkel kiegészítve bámulatba ejtő vintage érzést biztosít megjelenésének.

A PANDORA fülbevalók szépsége abban rejlik, hogy egy perc alatt megváltoztatják a megjelenést. A vintage stílus ihlette daraboktól a modern eljárással készült ékszerekig, a divatos jacket fülbevalótól a klasszikus gombfülbevalókig, az elbűvölő függőkön keresztül a trendi karikákig, a luxus kivitelezésű PANDORA kollekció elemeit bátran párosíthatja stílusához.