Oszd meg:

Pandora ékszer Pandora lebegő medál ezüst gyűrű

Hagyja, hogy a Pandora Lebegő medálgyűrű beszéljen Ön helyett. Sterling ezüstből és... tovább olvasom
- 5,0/6
Vélemények »
19 500 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

6 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 2 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Pandora lebegő medál ezüst gyűrű

- 5 2019. június 22.
Viktória Pretty Flamingo vásárló
Ennél különlegesebb gyűrűm még sosem volt! Eggyel kisebb kell a szokásosnál, de szerencsére én ezt tudtam. Álomszép darab!
- 5 2018. október 12.
Tomsics Pretty Flamingo vásárló
Különleges, cuki db, imádom az első perctől kezdve. :)

Termék leírás

Hagyja, hogy a Pandora Lebegő medálgyűrű beszéljen Ön helyett. Sterling ezüstből és kristályüvegből készült, és PANDORA logóval van ellátva. Nyitható és Petite medálelemeket lehet bele tenni.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, üveg
  • Színe: ezüst
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Petite Memories, Valentin nap


Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.