Oszd meg:

Pandora ékszer Ragyogó masni ezüst gyűrű

Ragyogó masni ezüst gyűrű A túlméretezett masni kialakítás feltűnő éke lehet a kéznek, A masni egy részét apró cirkónia kövek díszítik.
- 5,0/12
Vélemények »
19 500 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

12 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Ragyogó masni ezüst gyűrű

- 5 2018. május 15.
Viktória Gold Flamingo vásárló
Fiatalos, csajos.

Termék leírás

Ragyogó masni ezüst gyűrű A túlméretezett masni kialakítás feltűnő éke lehet a kéznek, A masni egy részét apró cirkónia kövek díszítik.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia
  • Színe: ezüst
  • Témák: Karácsony, Szimbólumok
  • Kollekciók: Anyák napja, Karácsonyi kollekció


Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.