Oszd meg:

Pandora ékszer Szerelem csipke ezüst spacer
Cikkszám: 797653CZ

Ez a sterling ezüst csipke hatású, cirkóniummal és szív részletekkel gazdagított Pandora charm... tovább olvasom
- 5,0/5
Vélemények »
10 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

5 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Szerelem csipke ezüst spacer

- 5 2018. november 16.
Judit Gold Flamingo vásárló
Csodaszép!

Kapcsolódó termékek

Termék leírás

Ez a sterling ezüst csipke hatású, cirkóniummal és szív részletekkel gazdagított Pandora charm egy csodálatos darabja kollekciónknak. Légies kialakítása finoman illeszkedik karkötőjére. Viselőjének belső békét és harmóniát sugároz.

Hogyan készíts Pandora karkötőt
Videó: Hogyan készíts Pandora karkötőt


Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 14 karátos aranyból készülnek, féldrágakövekkel, tűzzománccal díszitik. A charmok megőrzik emlékeit, többszáz különböző darabból válogathat. A charmokat Pandora karkötőre és nyakláncra felfűzve hordhatjuk. A charmok anyaga, mérete és funkciója nem egyforma. Készülhetnek sterling ezüstből, 14k aranyból, muránói üvegből.

A charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek. A klipek pattinthatóak és rögzitik a charmokat, hogy ne csúszkáljanak el a karkötőn.  A charmok között vannak medálok, ezeknél a felfűzhető karikán mindig lóg egy pici medál.