Oszd meg:

Pandora ékszer Szikrázó ívelt szív ezüst gyűrű

Szikrázó ívelt szív ezüst gyűrű  Hagyd, hogy a szerelem tiszta és egyszerű legyen. Ezüst gyűrű... tovább olvasom
- 5,0/3
Vélemények »
16 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

3 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Szikrázó ívelt szív ezüst gyűrű

- 5 2019. január 12.
Nikoletta Gold Flamingo vásárló
Kifinomult elegáns.

Kapcsolódó termékek

Termék leírás

Szikrázó ívelt szív ezüst gyűrű  Hagyd, hogy a szerelem tiszta és egyszerű legyen. Ezüst gyűrű szív alakú profillal. Viseld magában vagy másokkal együtt.

Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása


Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.