- 5,0/1
Pandora ékszer Szívecskés matt ragyogás rozé gyűrű

A lenyűgöző kontrasztos felületek teszik ezt a Pandora Rose szív gyűrűt különlegessé. A... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 


 


 

Termék leírás

A lenyűgöző kontrasztos felületek teszik ezt a Pandora Rose szív gyűrűt különlegessé. A csillogó és matt szívek, amelyeket egy speciális technikával hoztak létre, a szép csiszolt szívekkel kapcsolódnak egymásba.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: PANDORA Rose
  • Színe: rozé
  • Témák: Szeretet, Szimbólumok
  • Kollekciók: Rose Kollekció


Mások ezt választották

Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.