Oszd meg:

Pandora ékszer Tündöklő virágok ezüst gyűrű

Válassz egy új módot a virágok viselésére ezzel a vibrálóan díszített ujj közötti gyűrűvel. A... tovább olvasom
- 5,0/2
Vélemények »
24 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

2 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Tündöklő virágok ezüst gyűrű

- 5 2018. április 04.
Andrea Gold Flamingo vásárló
Imádom, + a kiszolgálás tökéletes

Termék leírás

Válassz egy új módot a virágok viselésére ezzel a vibrálóan díszített ujj közötti gyűrűvel. A virágok az ujjaik mindegyik oldalán gyönyörűen illeszkednek. Hozzá illő bros-medált itt a charmot itt találod.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, kristály
  • Színe: ezüst, szí­nes
  • Témák: Állatok, növények
  • Kollekciók: Tavaszi kollekció


Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.