Stackers Olívazöld óradoboz akril tetővel
Cikkszám: 74570

Az átlátszó akril fedélnek köszönhetően a legfontosabb dolgok biztonságban és láthatók... tovább olvasom
29 900 Ft Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Termék leírás

Az átlátszó akril fedélnek köszönhetően a legfontosabb dolgok biztonságban és láthatók maradhatnak, valamint akár 8 óra számára is helyet biztosítva karc- és pormentesen tárolhatod kedvenc darabjaid. Ahogy gyűjteményed növekszik, egyszerűen adj hozzá egy újabb réteget.

Saját egyedi ékszerdoboz kialakítása
Videó: Saját egyedi ékszerdoboz kialakítása
  • Típusok: Fedeles ékszerdobozok
  • Anyaga: akril, bársony, műbőr
  • Színe: zöld
  • Témák: Divat
  • Méret: 26x18x9.3cm


Fedeles ékszerdobozok

Fedeles ékszerdobozok

A fedeles Stackers ékszertartó tálca az ékszerek tárolására kifejlesztett tároló és rendszerező megoldás, különböző rekeszei az ékszerek méreteihez optimalizáltak. Az ékszerdoboz rekeszei tökéletes, biztonságos és gyengéd környezetet biztosítanak az ékszeerek számára.

A Stackers ékszerdobozok kivitelük miatt egymásra építhetőek, a különböző tálcák kombinálásával egyedi ékszeres doboz alakítható ki. A fedeles ékszerdoboz mindig a legfelső a záró tálca elem.  A Stackers ékszerdobozok, ékszertálcák három méretben kaphatók - kis, közepes, nagy -, illetve különböző színekben és kivitelben széles palettáról választhat a vásárló. 

Az ékszerdobozok további testreszabhatósága céljából különböző a tálcákkal is kompatibilis kiegészítők, mint például az órapárnák és a charm tartó rudak állnak az ékszerdoboz vásárlók rendelkezésére.