Swarovski Ezüst színű karkötő pink swarovski szívvel
Cikkszám: 5456813

Szeress bele ebbe az elegáns Ezüst színű karkötőbe pink swarovski szívvel Valentin-nap során.... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

NYÁRI VÁSÁR


40% kedvezménnyel vásárolhatsz Swarovski ékszert és órát. Az akció a kijelölt termékekre vonatkozik, a készlet erejéig tart, más akcióval nem összevonható. Az akciós termékek cseréjekor 2.500 Ft szállítási költséget számítunk fel.

Stílusban kiegészíti Neked ajánljuk

Termék leírás

Szeress bele ebbe az elegáns Ezüst színű karkötőbe pink swarovski szívvel Valentin-nap során. Az átlátszó kristályok finom szálát egy piros szív alakú kristállyal szakították meg. A tökéletes illeszkedést biztosító csúszó lezárással készített Swarovski karkötő romantikus ajándék lenne a szikra szerelmeseinek.

 

 


Mások ezt választották

Karkötő

SAWAROVSKI® KARKÖTŐ

A Swarovski az ékszereit nemcsak a ragyogó kristályaival ékesíti, hanem karkötő-kollekciójában helyet szorít a márka szimbólumának, a hattyúnak is. Új összeállításukban továbbra is megtalálhatóak ezzel a kecses, szinte arisztokratikus madárral díszített darabok, ám más motívumok is helyet kaptak. Az örök szerelmesek szívvel, a bájos hölgyek pillangóval, a lázadók tollal, a klasszikust kedvelők gyönggyel, az optimisták egy végtelenséget jelző szimbólummal fejezhetik ki magukat. És te melyik vagy?