Rendeld meg most, fizess részletekben! Kamatmentes részletfizetés a Divatékszerboltban!

Swarovski Gema arany színű karkötő virág metszésű kristállyal
Cikkszám: 5652820

A Gema arany színű karkötő virág metszésű kristállyal ródiumozott ezüstből készült, mely... tovább olvasom
26 250 Ft

37 500 Ft

Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

RÉSZLETEKBEN IS FIZETHETSZ! bővebben

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

MÁJUSI PONTESŐ


Május 16-tól június 2-ig minden vásárló, aki már regisztrált nálunk és feliratkozott hírlevélre vagy a vásárlás során ezt megteszi, egységesen 25 pontot kap minden 100 Ft vásárlás után. A pontok beválthatók a következő vásárlásoknál, 1 pont 1 Ft-ot ér. A pontokat az akciós vásárlások után is megadjuk, de akcióban nem lehet beváltani. További részletek:  ASZF

Termék leírás

A Gema arany színű karkötő virág metszésű kristállyal ródiumozott ezüstből készült, mely arannyal bevont. Medálja különböző metszésű, sárga és fehér tónusú kristályokból áll, mely egy virág alakot formál, ezzel garantáltan felhívja a figyelmet viselőjére. A karkötő csúszózáras csattal rendelkezik a kényelem érdekében.

  • Típusok: Karkötő
  • Anyaga: ródiumozott ezüst, swarovski kristály
  • Színe: arany, sárga
  • Témák: Divat, Virágok
  • Kollekciók: Arany színű ékszerek
  • Méret: Maximális hossz: 24 cm Motívum hossza: 2 cm Motívum szélessége: 1,7 cm


Karkötő

SAWAROVSKI karkötő

A Swarovski az ékszereit nemcsak a ragyogó kristályaival ékesíti, hanem karkötő-kollekciójában helyet szorít a márka szimbólumának, a hattyúnak is. Új összeállításukban továbbra is megtalálhatóak ezzel a kecses, szinte arisztokratikus madárral díszített darabok, ám más motívumok is helyet kaptak. Az örök szerelmesek szívvel, a bájos hölgyek pillangóval, a lázadók tollal, a klasszikust kedvelők gyönggyel, az optimisták egy végtelenséget jelző szimbólummal fejezhetik ki magukat. És te melyik vagy?