Swarovski Infinity függő ezüst színű fülbevaló kristállyal
Cikkszám: 5518878

Időtlen formatervezés egy cseppnyi modernizmussal. Ezt a Swarovski fülbevalót a végtelenség... tovább olvasom

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Ajándékozni szeretnél? Mi eljutattjuk az ajándékod a szeretett személynek!


1. Megrendeléskor kérd a szállítást az ajándékozott nevére!


2. Írd a megjegyzésbe: "ajándékba kérem a szállítási címre!


3. Küldj személyes üzenetet! A megerendelés végén kattints a “Szeretnék üdvözlőkártyát” gombra és írd le az üzeneted! Elküldjük a csomagodban egy üdvözlő kártyán!


 

Termék leírás

Időtlen formatervezés egy cseppnyi modernizmussal. Ezt a Swarovski fülbevalót a végtelenség szimbóluma inspirálja egy kisebb felső hurokkal, stílusos karika megjelenést hozva létre. Számos csillogó Swarovski kristállyal vannak díszítve, amelyek szórják a bejövő fényt. Finom csillogás az üzleti és a mindennapi ruházathoz, valamint az elegáns estélyi megjelenéshez. Tökéletes ajándék különleges alkalmakra.

 Mások ezt választották

Fülbevaló

SWAROVSKI® FÜLBEVALÓ

Egy Swarovski fülbevaló vonzza a tekintetet, így egyből az arcra irányítja a fókuszt. Ragyog, csillog, tündököl! Miért válassz Swarovski fülbevalót? Két okból is: ha nem érzed magad magabiztosnak és akkor is, ha magabiztos vagy. Ha nem vagy magabiztos, a tündöklő daraboktól az leszel, ha pedig már alapvetően az vagy, a Swarovski segít abban, hogy a középpontba kerülj. Bedugós vagy lógós? Csillogó vagy még csillogóbb? Te döntesz, mennyire akarsz kitűnni!