Swarovski Orbita arany színű nyaklánc színes kristályokkal
Cikkszám: 5600516

A Swarovski Orbita arany színű nyaklánc színes kristályokkal A nyaklánc mindkét oldalát... tovább olvasom
49 500 Ft Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

A Swarovski Orbita arany színű nyaklánc színes kristályokkal A nyaklánc mindkét oldalát használahatod, hangulatodnak vagy ruhád színének megfelelően a boglárka sárga vagy a  krémes elefáncsont színű oldalt. A csuklós mechanizmus egyszerűvé teszi a váltakoztatást. A kontrasztos kék kövekkel keretezett darab letisztult, aranyszínű bevonattal ellátott láncra van felfüggesztve.Ez a nyaklánc az Orbita termékcsalád része, amelyet Giovanna Engelbert kreatív igazgató tervezett a Collection I-hez.

Hord önállóan vagy  Orbita termékcsalád más tagjaival a látványos megjelenés érdekében.

  • Típusok: Nyaklánc
  • Anyaga: ródiumozott ólommentes fémötvözet, swarovski kristály
  • Színe: arany, szí­nes
  • Témák: Divat, Köszönöm, hogy vagy nekem, Örökkön örökké
  • Kollekciók: Arany színű ékszerek, Legújabb kollekciók, Valentin nap
  • Méret: lánc hossza: 55cm, medál: 4.1cm


Nyaklánc

SWAROVSKI nyaklánc

A Swarovski nyaklánccal megkoronázhatod nem csak az ünnepi ruháidat hanem, feldobhatod a legegyszerűbb hétköznapi viseleted. 

Melyik stílust kedveled? A klasszikus stílust követed? Vagy szereted, a kicsit rafináltat? Spirituális vagy? Mit gondolsz a Swarovski hattyú alakú ékszreiről? Akármelyik típust szereted a Swarovski mindegyikhez kínál lenyűgöző ékszereket. 

A Swarovski nyaklánc renedelése

A Válogass klasszikus vonalú nyakláncokból az "egyszerű, ám nagyszerű" elv alapján. Ezek a darabok vonzák a tekintetet, de nem hivalkodók. Légy egyszerűen elegáns ezzel az Attract Swarovski nyaklánccal. Némi játékosságot csempészhetsz az ékszereidbe. A Sparkling dance kollekció nyakláncaival. Igazi kincsekre bukkanhatsz a mozgó köveket tartalmazó ékszerek között.

Swarowski nyakláncok elképzelhetetlenek a a hattyú alakú medál nélkül.

A márka kínálatában többféle színben és stílusban található meg a madár sziluettje. A gazdag választék akármelyik darabja mellett döntesz, az elegáns, kristályüvegekkel kirakott hattyú decens megjelenést kölcsönöz számodra.

Ez a pompás Swarovski nyaklánc, mely teljes pompájában mutatja be a jól ismert, hattyú alakú logót, egy különleges kollekció része, amely a 125. évfordulót ünnepli.