Swarovski Pezsgő tánc rozé szett
Cikkszám: SZSZETT005

Ez a lenyűgöző Swarovski szett szakértelemmel ötvözi a modern hardware divat báját a... tovább olvasom

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

  


 

Termék leírás

Ez a lenyűgöző Swarovski szett szakértelemmel ötvözi a modern hardware divat báját a kifinomult stílussal. Az Y-alakú nyaklánc közepén hosszú ovális láncszemekből álló sor lóg le, melynek minden második szemét csillogó tiszta kristály pavé borítja, míg a legfelső láncszemen pompás táncoló kő díszeleg. Jobb kéz felől egy másik, az előzővel megegyező szövevényes formavilágot követő láncsor lóg le.
A csodálatos Swarovski karkötő egyszerű, mégis feltűnő. A csillogó láncszemeket részben átlátszó kristálypavé borítja, egy nagyobb ovális láncszemmel egy fehér tánckövet tartanak. 

Ez az ellenállhatatlan szett tökéletes a réteges divatot követő stílusokhoz, mely ragyogó kiegészítő lehet különleges alkalmakra.

A szett tartalma: Pezsgő tánc Y rozé nyaklánc (5559324), Pezsgő tánc rozékarkötő (5554217)

  • Típusok: Nyaklánc, Karkötő
  • Anyaga: ródiumozott ólommentes fémötvözet, swarovski kristály
  • Színe: ezüst, fehér, rozé
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Rozé színű ékszerek, Sparkling Dance Kollekció
  • A szett tartalma:
    1. Pezsgő tánc rozé karkötő
    2. Pezsgő tánc Y rozé nyaklánc


Nyaklánc

SWAROVSKI® NYAKLÁNC

A Swarovski nyaklánccal megkoronázhatod nem csak az ünnepi ruháidat hanem, feldobhatod a legegyszerűbb hétköznapi viseleted. 
Melyik stílust kedveled? A  klasszikus stílust követed? Vagy szereted, a kicsit rafináltat? Spirituális vagy? Mit gondolsz a Swarovski hattyú alakú ékszreiről? Akármelyik típust szereted a Swarovski mindegyikhez kínál lenyűgöző ékszereket. 
A Válogass klasszikus vonalú nyakláncokból az "egyszerű, ám nagyszerű" elv alapján. Ezek a darabok vonzák a tekintetet, de nem hivalkodók. Légy egyszerűen elegáns ezzel az Attract Swarovski nyaklánccal. 
Némi játékosságot csempészhetsz az ékszereidbe. A Sparkling dance kollekció nyakláncaival. Igazi kincsekre bukkanhatsz a mozgó köveket tartalmazó ékszerek között. 
Swarowski nyakláncok elképzelhetetlenek a a hattyú alakú medál. nélkül. A márka kínálatában többféle színben és stílusban található meg a madár sziluettje. A gazdag választék akármelyik darabja mellett döntesz, az elegáns, kristályüvegekkel kirakott hattyú decens megjelenést kölcsönöz számodra. 
Ez a pompás Swarovski nyaklánc, mely teljes pompájában mutatja be a jól ismert, hattyú alakú logót, egy különleges kollekció része, amely a 125. évfordulót ünnepli.

Karkötő

SAWAROVSKI® KARKÖTŐ

A Swarovski az ékszereit nemcsak a ragyogó kristályaival ékesíti, hanem karkötő-kollekciójában helyet szorít a márka szimbólumának, a hattyúnak is. Új összeállításukban továbbra is megtalálhatóak ezzel a kecses, szinte arisztokratikus madárral díszített darabok, ám más motívumok is helyet kaptak. Az örök szerelmesek szívvel, a bájos hölgyek pillangóval, a lázadók tollal, a klasszikust kedvelők gyönggyel, az optimisták egy végtelenséget jelző szimbólummal fejezhetik ki magukat. És te melyik vagy?