Swarovski Remix rozé karkötő swarovski végtelen jellel

Mutasd meg saját egyedi stílusod a sokoldalú Swarovski Remix kollekcióval. Ez az innovatív új... tovább olvasom
21 900 Ft Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

SWAROVSKI LEÁRAZÁS


20-50% kedvezmény a kiválasztott Swarovski ékszerekre, órákra. 2021.06.04 - 07.08. között, vagy a készlet erejéig. Az akció semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze.

Termék leírás

Mutasd meg saját egyedi stílusod a sokoldalú Swarovski Remix kollekcióval. Ez az innovatív új koncepció egy láthatatlan mágneses lezárást alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a Swarovski Remix kollekció más darabjaiba keveredjen, hogy újra és újra testreszabott megjelenést hozzon létre. Különböző motívumokkal elválasztva, beleértve a hit üzenetét és a végtelen csomót, ez a Swarovski karkötő  rózsa arany színű. Viseld önmagában karkötőként, vagy használd ki a végtelen lehetőségeket azáltal, hogy további szálakkal egészíted ki az igazán egyedi darabot. Tökéletes ajándék.

  • Típusok: Karkötő
  • Anyaga: ródiumozott ólommentes fémötvözet, swarovski kristály
  • Színe: fekete, rozé
  • Témák: Köszönöm, hogy vagy nekem, Most ismertelek meg, Örökkön örökké, Szimbólumok, Titokban rólad álmodok
  • Kollekciók: Remix Kollekció, Rozé színű ékszerek, Valentin nap


Mások ezt választották

Karkötő

SAWAROVSKI® KARKÖTŐ

A Swarovski az ékszereit nemcsak a ragyogó kristályaival ékesíti, hanem karkötő-kollekciójában helyet szorít a márka szimbólumának, a hattyúnak is. Új összeállításukban továbbra is megtalálhatóak ezzel a kecses, szinte arisztokratikus madárral díszített darabok, ám más motívumok is helyet kaptak. Az örök szerelmesek szívvel, a bájos hölgyek pillangóval, a lázadók tollal, a klasszikust kedvelők gyönggyel, az optimisták egy végtelenséget jelző szimbólummal fejezhetik ki magukat. És te melyik vagy?