Swarovski The elements arany színű karika fülbevaló piros kristállyal
Cikkszám: 5567358

Swarovski áttört fülbevaló párja a Tűz elemét inspirálja. Minden karikát vörös árnyalatú,... tovább olvasom
13 200 Ft

16 500 Ft

Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

BLACK FRIDAY AKCIÓ


Vásárolj 20% kedvezménnyel SWAROVSKI ékszert és órát. 


Az akció a készlet erejéig november 23-29. érvényes. Nem vonható össze egyéb akcióval, kedvezménnyel. Hűségpontokat nem tudsz beváltani az akciós termékekre. Az akciósan vásárolt termékek cseréjekor 2.500 Ft szállítási költséget számítunk fel. A kedvezményesen vásárolt termékeknek kizárólag méret cseréje lehetséges a kedvezmény megtartása mellett. A promóció keretein belül vásárolt termékek más típusú termékre történő cseréje esetén az újonnan választott termék eredeti ára fizetendő további kedvezmény érvényesítése nélkül. A csere 14 napig lehetséges.

Termék leírás

Swarovski áttört fülbevaló párja a Tűz elemét inspirálja. Minden karikát vörös árnyalatú, csillogó kristályok borítanak, amelyek tükrözik a Tűz jeleinek szenvedélyét és energiáját. Kiemelkedően szép, a mindennapi ruháknak.

  • Típusok: Fülbevaló
  • Anyaga: ródiumozott ólommentes fémötvözet, swarovski kristály
  • Színe: arany, piros
  • Témák: Divat, Karácsony - Édesanyának, Karácsony - Nagyimnak
  • Kollekciók: Arany színű ékszerek, Karácsonyi kollekció
  • Méret: 1.3cm


Mások ezt választották

Fülbevaló

SWAROVSKI® FÜLBEVALÓ

Egy Swarovski fülbevaló vonzza a tekintetet, így egyből az arcra irányítja a fókuszt. Ragyog, csillog, tündököl! Miért válassz Swarovski fülbevalót? Két okból is: ha nem érzed magad magabiztosnak és akkor is, ha magabiztos vagy. Ha nem vagy magabiztos, a tündöklő daraboktól az leszel, ha pedig már alapvetően az vagy, a Swarovski segít abban, hogy a középpontba kerülj. Bedugós vagy lógós? Csillogó vagy még csillogóbb? Te döntesz, mennyire akarsz kitűnni!