Garantált gyors termékcsere

Ingyenes csere garanciaSzeretnénk, ha maximálisan elégedett lennél termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, ezért is áll a termék átvételét követően 14 napig rendelkezésedre az Elégedettségi cseregarancia szolgáltatásunk. Ha bármilyen okból szeretnéd kicserélni a Divatékszerboltban vásárolt terméket azt az alábbi feltételekkel bármikor megteheted.

Elégedettségi cseregarancia

Amennyiben a megvásárolt termék(ek)et valamely okból - nem megfelelő méret, más elképzelés, stb. - cserélni kívánod, úgy a Divatékszerbolt biztosítja számodra a lehetőséget a gyors és hatékony termékcserére. A termékek cseréjekor minden esetben  2,500 Ft szállítási díjat számítunk fel. Ezen cserével, cseregaranciával a termék átvételétől számított 14 napig élhetsz, ezt követően a termék cserét nem tudjuk biztosítani.

Akciós áron megvásárolt termék esetében, amennyiben a termék nem megfelelő mérete miatt történik a csere ugyanazon termék más méretére, és a termék alap ára nem függ a termék méretétől, úgy a termékcserét értékkülönbözet egyeztetés nélkül biztosítjuk. 
Minden más esetben, ha akciósan vásárolt terméket cserélünk a cseregarancia keretében, akkor a cseretermék aktuális, a webáruházban feltüntetett ára alapján történik a termékcsere értékkülönbözet egyeztetése és az esetleges különbözet elszámolása. Amennyiben a csere során az értékkülönbözet megfizetése utánvétellel történik, úgy az utánvétel 590 Ft-os költsége a csere esetében is felszámításra kerül. Akciós termék cseréje esetén a cseretermék értéke nem lehet kisebb a cserélendő termék értékénél, a cserénél pénzvisszafizetésre, egy termék több termékre cserélésére nincs lehetőség!

A garantált termékcsere további részletei »
A termékcsere folyamata »