Garantált ingyenes termékcsere

Ingyenes csere garanciaSzeretnénk, ha maximálisan elégedett lennél termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, ezért is áll a termék átvételét követően 14 napig rendelkezésedre az ingyenes cseregarancia. Ha bármilyen okból szeretnéd kicserélni a Divatékszerboltban vásárolt terméket azt az alábbi feltételekkel bármikor megteheted.

Első csere

A csere számodra nem akciósan, nem egyéb promócióban, nyereményjátékban vásárolt termék esetében az első alkalommal ingyenes. Ezen cserével, cseregaranciával a termék átvételétől számított 14 napig élhetsz, ezt követően a termék cserét nem tudjuk biztosítani.

Többszöri csere

Amennyiben ugyanahhoz a vásárláshoz többszöri cserét igényelsz, úgy 2.500 Ft szállítási díjat számítunk fel. Ezen cserénél is, a termék átvételétől számított 14 napig veheted igénybe a cseregarancia szolgáltatásunkat, ezt követően a termék cserét nem tudjuk biztosítani.

Akciós termék cseréje

Abban az esetben, ha bármilyen akciókban, promócióban, nyereményjátékban vásárolt terméket szeretnél cserélni, már az első termékcsere esetén is 2.500 Ft (kettőezer ötszáz Ft) szállítási költséget számítunk fel. Akciós termékek cseréjénél is, a termék átvételétől számított 14 napig veheted igénybe a cseregarancia szolgáltatásunkat, ezt követően a termék cserét nem tudjuk biztosítani.

Akciós áron megvásárolt termék esetében, amennyiben a termék nem megfelelő mérete miatt történik a csere ugyanazon termék más méretére, és a termék alap ára nem függ a termék méretétől, úgy a termékcserét értékkülönbözet egyeztetés nélkül biztosítjuk. 
Minden más esetben, ha akciósan vásárolt terméket cserélünk a cseregarancia keretében, akkor a cseretermék aktuális, a webáruházban feltüntetett ára alapján történik a termékcsere értékkülönbözet egyeztetése és az esetleges különbözet elszámolása. Amennyiben a csere során az értékkülönbözet megfizetése utánvétellel történik, úgy az utánvétel 490 Ft-os költsége a csere esetében is felszámításra kerül. Akciós termék cseréje esetén a cseretermék értéke nem lehet kisebb a cserélendő termék értékénél, a cserénél pénzvisszafizetésre, egy termék több termékre cserélésére nincs lehetőség!

A garantált termékcsere további részletei »
A termékcsere folyamata »