Garantált ingyenes termékcsere

Ingyenes csere garanciaSzeretnénk, ha maximálisan elégedett lennél termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, ezért is áll rendelkezésedre az ingyenes cseregarancia. Ha bármilyen okból szeretnéd kicserélni a Divatékszerboltban vásárolt terméket azt az alábbi feltételekkel bármikor megteheted.

Első csere

A csere számodra nem akciósan, nem egyéb promócióban, nyereményjátékban vásárolt termék esetében az első alkalommal ingyenes.

Többszöri csere

Amennyiben ugyanahhoz a vásárláshoz többszöri cserét igényelsz, úgy 2.500 Ft szállítási díjat számítunk fel. Cserével az áru átvételétől számított 14 napig élhetsz.

Akciós termék cseréje

Abban az esetben, ha bármilyen akciókban, promócióban, nyereményjátékban vásárolt terméket szeretnél cserélni, már az első termékcsere esetén is 2.500 Ft (kettőezer ötszáz Ft) szállítási költséget számítunk fel.

Akciós áron megvásárolt termék esetében, amennyiben a termék nem megfelelő mérete miatt történik a csere ugyanazon termék más méretére, és a termék alap ára nem függ a termék méretétől, úgy a termékcserét értékkülönbözet egyeztetés nélkül biztosítjuk. 
Minden más esetben, ha akciósan vásárolt terméket cserélünk a cseregarancia keretében, akkor a cseretermék aktuális, a webáruházban feltüntetett ára alapján történik a termékcsere értékkülönbözet egyeztetése és az esetleges különbözet elszámolása.

A garantált termékcsere további részletei »
A termékcsere folyamata »