Pretty Flamingo VIP Club szabályzat

Figyelem!

A Pretty Flamingo VIP Club 2020. december 16.-tól Divatékszerbolt VIP Klubként működik tovább.
A Divatékszerbolt VIP Klub módosult szabályzatát itt éred el » Divatékszerbolt VIP Klub szabályzat

A Pretty Flamingo VIP Club egy a Divatékszerbolt vásárlói, partnerei, a divattal, ezüst ékszerekkel közelebbi kapcsolatban álló felhasználók, vásárlók virtuális közössége, különleges jogokkal, előnyökkel és persze kitüntetetten előnyös vásárlási feltételekkel.
A club létrehozásának egyik kitüntetett célja volt, hogy vásárlók egy olyan közösségbe tartozhassanak, ahol megkülönböztetett figyelemben van részük, ahol díjazzák a hűségüket, ahová érdemes belépni, mert adnak a véleményükre, sőt egyenesen kíváncsiak rá.

1. A Club szolgáltatásai, a tagság előnyei

1.1 A VIP CLUB tagok esetében minden vásárlást követően a vásárlások minde 100 Ft után a rendszer 2 hűségpontot ír jóvá a felhasználó virtuális belső számláján. A hűségpontok aktuális állásáról a hűségpontjaim és a VIP Club menüpontban lehet tájékozódni.
1.2 Club tagként nem csak a vásárlások után lehet vásárlói pontokhoz jutni, hanem különféle a következőkben felsorolt aktivitásokat követően is:

A profil részletes kitöltése: + 200 pont
Felíratkozás hírlevélre + 100 pont
Véleményt írása a megvásárolt termékekrőll: + 50 pont
Blogbejegyzés írása: + 50 pont
Részvételt kvízjátékban: + 50 pont
Vélemény írása rólunk, termékeinkről, a szállításról: + 100 pont

1.3 A Club tagjai minden vásárlásukhozhoz apró ajándékot kapnak, amelyet automatikusan elküld a webáruház a megrendelés mellé és a csomagban lesz megtalálható. A Club odafigyel tagjaira és (amennyiben az adattal rendelkezik a felhasználó profilja) névnapra, születésnapra is valamilyen ajándék kedvezménnyel kedveskedik club tag felhasználóinak.
1.4 A Club tagjai mindig lényegesen előbb értesülnek híreinkről, akcióinkról így mindig időben kapnak hírt lényeges információkról, akciók indulásáról.

2. Clubtagság feltételei

2.1 A Pretty Flamingo VIP Clubnak minden a Divatékzerbolt oldalon érvényes és aktív vásárlói fiókkal rendelkező a 16. életévét betöltött és az érvényes és sikeres vásárlások után minimum 500 db jóváírásra került hűségponttal rendelkező felhasználó tagja lehet.
2.2 A clubtagság további feltétele a hírlevélre történő felíratkozás megléte, hiszen a klub kommunikáció sok esetben e-mailen történik. A felíratkozással a regisztrált felhasználó, a klub tag tudomásul veszi, hogy a Club időszakosan, híreket, aktualitásokat, ajánlatokat küld postafiókjába.
2.3. A Clubtagság bizonyos szolgáltatásai csak a profil adatok részletes kitöltését követően lépnek működésbe, ezért célszerű kitölteni a személyes adatok résznél születési dátumot és megjelölni a kedvelt márkákat.

3. Hogyan lehet belépni a clubba?

3.1 A Pretty Flamingo Vip Clubban a tagság státuszát a clubtagság feltételeinek megléte esetén a vásárlói fiókban hírlevélre történő felíratkozást és a clubszabályzat áttekintését és elfogadását követően a Pretty Flamingo VIP CLUB menüpontban tudod aktiválni, ami után a CLUB teljes jogú tagjaként élvezhetes a tagság előnyeit.
3.1 Sikeres belépést követően a weboldal a részletes tudnivalókkal megerősítő e-mailt küld a Club tag profiljában megadott email címére.

4. A clubtagság megszűnése

4.1 A Pretty Flamingo VIP Club tagság megszűnik, amennyiben a tag úgy dönt hogy kilép a klubból, amit az ügyfélszolgálatnak a felhasználó regisztrált e-mail címéről küldött egyértelmű kilépési nyilatkozatának megküldésével tud kezfeményeznni. A kilépési nyilatkozat ügyfélszolgálatra történt beérkezését követően az ügyfélszolgálat munkatársai törlik a  tagságot és emailban értesítik erről a felhasználót.
4.2 A VIP CLUB tagsága megszünik, ha a felhasználó törli a Divatékszerbolt webáruházban a felhasználói fiókját, véglegesen törli profilját. A profil törlését követően a felhasználó adatai, a VIP clubbal kapcsolatos adatai, hűségpontjai végérvényesen és visszavonhatatlanul törlőődnek a rendszerből és megszűnik a tagság is.
4.3 A Pretty Flamingo VIP Club tagság feltétele a hírlevelekre történt és a tagság alatt folyamatosan fennálló feliratkozás, hiszen a VIP Club alapvetően e-mailben kommunikál tagjaival. Aktív tagság esetében hírlevélről történő leiratkozást követően a weboldal  figyelmeztet a VIP Club tagság megszűnésére. Amennyiben a user megerősíti leiratkozási szándékát a weboldal automatikusan inaktiválja tagságát, amiről emailben is értesíti a felhasználót.
4.4 A Divatékszerbolt üzemeltetője fenntartja magának a jogot hogy felfüggesztéssel vagy a klubból történő kizárással szankcionálja az(oka)t a klubtago(ka)t akik magatartásukkal megsértik a klub szabályzatát, a club tagságát, a club tagok adatait egyéb üzleti célokra használják, nem tartják be az általános etikai szabályokat, vagy az üzemeltető gazdasági érdekeit súlyosan veszélyeztetik.

5. Adatkezelési tájékoztató

5.1 A webáruház és a Club üzemeltetője a TAGIRA Kft. elkötelezett felhasználói és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja a VIP CLUB tagjai információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A TAGIRA Kft., mint ezen honlap és Club üzemeltetője és adatkezelője a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. 
5.2 A VIP Club üzemeltetője garantálja, hogy a Club tagjainak személyes adatait az adattulajdonos kifejezett beleegyezése nélkül nem hozza nyilvánosságra és nem adja át harmadik félnek illetve nem teszi lehetővé harmadik fél számára azok teljes, vagy részbeni megismerhetőségét.
5.3 A webáruház és a Pretty Flamingo VIP CLUB adatkezelései tekintetében továbbá a webáruház általános adatkezelési tájékoztatójában leírtak iránytmutatóak.

6. Egyebek

6.1 Az üzemeltető  bármikor jogosult jelen szabályzat feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lépnek hatályba.

Nagykanizsa, 2017.09.01.