Örülünk, hogy benéztél hozzánk.

A Divatékszerbolt VIP klub egy kellemes társaság, ahol megkülönböztetett figyelemben van részed és különleges VIP szolgáltatásokat vehetsz itt igénybe. Nem csak vásárlásaiddal gyűjthetsz hűségpontokat, hanem egyéb interaktív módon és küldünk mindig meglepi ajándékot is vásárlásaid mellé.

Minden téren figyelembe vesszük véleményed.

Pontokat gyűjthetsz

  • • A divatékszer blog kommentelésével - 100 pont
  • • A megvásárolt termékeid értékelésével - 100 pont

+Szeretnék, ha mindig örömmel várnád rendelésed, ezért kis meglepi ajándékot is teszünk a csomagodba!
+ Belépésedkor köszönetképpen egy 1,000 Ft -os welcome kupont és egy 10 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító kupont küldtünk Neked mail fiókodba, amit vásárlásra felhasználhatsz. (a kedvezményes ​kuponkódot megtalálod itt a profilodban)
+ A belépés évét követően minden évben további egy darab 10 %-os kedvezményes vásárlásra jogosító kupont küldünk számodra, amit az évbenvásárlásra felhasználhatsz. (a kedvezményes ​kuponkódot megtalálod itt a profilodban)


A VIP KLUB tagság feltétele az érvényes Pretty flamingo státusz vagy érvényes Gold flamingo státusz. A hírlevélről történő leíratkozás következtében automatikusan elveszted Pretty, vagy Gold flamingo státuszod, így VIP Klub tagságodat is! A VIP Klub előnyeiről, szolgáltatásairól, a tagság szabályairól itt olvashatsz: Divatékszerbolt VIP Klub.

VIP klub tagságod és hűségpontjaid