- 5,0/1
Desigual Ada ribe hátizsák
Cikkszám: 20SAKA33

Sokoldalú retrolook hátizsák 7 külső zsebbel és rövid fogantyúval. Az oldalak izgalmas keretei... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

NYÁRI VÁSÁR


30%-50% kedvezménnyel vásárolhatsz Desigual táskát, sálat, pénztárcát. Az akció a kijelölt termékekre vonatkozik, a készlet erejéig tart, más akcióval nem összevonható. Az akciós termékek cseréjekor 2.500 Ft szállítási költséget számítunk fel.

Nézd meg ezt is - hasonló termékek

Neked ajánljuk

Neked ajánljuk

Termék leírás

Sokoldalú retrolook hátizsák 7 külső zsebbel és rövid fogantyúval. Az oldalak izgalmas keretei és az elülső részén hímzett mandalák színt adnak. Tágas hátizsák sok zsebbel, amely hűségesen kísér tanulmányaid során, a hétvégén és az irodában. 

  • Típusok: Táska
  • Anyaga: poliészter
  • Színe: fekete, szí­nes
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Legújabb kollekciók
  • Méret: 34x32.5x13cm


Vásárlók véleménye - 1 értékelés, 1 szöveges vélemény

1 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Ada ribe hátizsák

Ada ribe hátizsák - 5 2020. június 23.
Életem legszebb táskája! Olyan, amilyennek elképzeltem. A megrendelés egyszerű volt. A kiszolgálás gyors. Nagyon hamar rendben megérkezett.
Tiborné

Táska

DESIGUAL 2018. TAVASZI NYÁRI TÁSKA KOLLEKCIÓ

A Desigual női táskák tökéletes kiegészítői bármilyen megjelenésnek. Nagy és kicsi, élénk vagy semleges tónusú, üzletünk  tele van az új tavaszi / nyári 2018-as kollekcióval, mindenféle stílusú és mindenféle alkalomhoz illő táskával, a méret nem számít!

Kicsi kézitáskák, ha csak az irataidra van szükséged, nagy bevásárló táskák, amelyek mindenben alkalmazkodnak az ügyeid elvégzéséhez, kényelmes irodai táskák a mindennapos rutinodhoz, retro bowling táskák, amelyek hűen tükrözik a Desigual stílust, szuper kényelmes és praktikus hátizsákok.

Ne csak egyet válassz! Válassz a legújabb Desigual táskák közül, amelyek ezer különböző lehetőséget kínálnak, melyek napról napra az  oldaladon maradnak. Élvezd és örülj, hogyan tudod átalakítani és kombinálni őket.