- 5,0/2
Desigual Tekila sunrise loverty táska
Cikkszám: 19WAXP85

A barna különböző árnyalataiban pompázó kis táska, mandala mintával, kívül-belül zipzáras rekesszel, levehető hosszú vállpánttal.

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Nézd meg ezt is - hasonló termékek

Neked ajánljuk

Neked ajánljuk

Termék leírás

A barna különböző árnyalataiban pompázó kis táska, mandala mintával, kívül-belül zipzáras rekesszel, levehető hosszú vállpánttal.

  • Típusok: Táska
  • Anyaga: műbőr
  • Színe: barna
  • Témák: Divat
  • Méret: 24x16x11cm


Vásárlók véleménye - 2 értékelés, 1 szöveges vélemény

2 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Tekila sunrise loverty táska

Tekila sunrise loverty táska - 5 2020. május 15.
A táskát ajándékba vettem édesanyámnak. Nagyon tetszett neki a beosztása, biztonságos zárhatósága és a mintázata.
Ágnes Pretty Flamingo vásárló

Táska

A Desigual táskák

A Desigual női táskák tökéletes kiegészítők bármilyen megjelenésnek. Nagy és kicsi, nyomtatott vagy nem, élénk vagy semleges tónusú táskát keresel nálunk megtalálod minden stílusra és minden alkalomra. 

És mivel a méret számít!

Kicsi kézitáskák az éjszakai bulizáshoz vagy akár egy remek színházi előadáshoz, nagy vásárlótáskák, amelyekben minden elfér, kényelmes futár táskák a napi rutin számára, retro bowling táskák, amelyek soha nem fognak kiesni a divatból, nagyon kényelmes és praktikus hátizsákok ... 

A Desigual táskák anyaga

A Desigual táskák lágy, ellenálló anyagból készülnek, fantasztikus színes virágos mintákkal, geometriai díszítéssel, de nem kell feladnod, ha egyszerű monokróm stílust kedveled.  

Csak egyet választhatsz?

Legyen egy táskából kettő - vegyél ki a nagy táskából egy kis táskát. Szerezd be az egyik Bag & Play táskánkat, átváltható táskáinkat, amelyek ezer különféle lehetőséget kínálnak, például a bevásárló táskát vödörzsákká alakíthatod. Használd, élvezd a Desigual táskákat és örülj, nap mint nap használhatod, kombinálhatod őket.