- 5,0/12
Pandora ékszer 2020 Új év függő ezüst charm
Cikkszám: 798436C01

Ez a limitált kiadású Pandora Moments 2020 sterling ezüst függő charm tökéletes az új... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Ez a limitált kiadású Pandora Moments 2020 sterling ezüst függő charm tökéletes az új évtized üdvözléséhez. Egy szikrázó szív gyönyörű kék cirkóniákkal és ombré hatással keretezi a 2020-as feliratot. Az ezüst szív függő charm tetején a következő gravírozás olvasható: „Happiness, Health, Love” (Boldogság, egészség, szeretet). Hogy emlékezz arra az új évtizedben is, hogy mi a legfontosabb.

 

 
Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia, kristály
  • Színe: ezüst, kék
  • Témák: Szimbólumok
  • Kollekciók: Karácsonyi kollekció, Moments kollekció
  • Méret: 2.3cm


Vásárlók véleménye - 12 értékelés, 3 szöveges vélemény

12 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 3 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
2020 Új év függő ezüst charm

2020 Új év függő ezüst charm - 5 2020. március 26.
Csodaszép, egyedi és aprólékosan kidolgozott darab, remekül mutat nyakláncon és karkötőn egyaránt! 2020 egy különleges év és a nehéz időkben ha ránézek erre a charmra, akkor tudom, hogy mik az igazán fontos dolgok az életben: boldogság, egészség és szeretet! :)
Nóra Pretty Flamingo vásárló
További vélemények

Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

A charmok szabad utat adnak a kreatív önkifejezéshez. Segítségükkel átadhatsz egy fontos üzenetet, megmutathatod egyedi stílusod, megőrizhetsz egy kedves emléket és megünnepelheted szeretteit fontos pillanatait.

 

A Pandora charmok anyaga

Az izgalmas kézzel megmunkált charmok mindegyike kiváló anyagból készül. A legtöbb Pandora charm anyaga 925 sterling ezüst. A Shine kollekció és a Rose kollekció charmjait egy különleges Pandora fémötvözetből készítik és sárga arannyal, illetve rozé arannyal vonják be. 

 

A Pandora charmok használata

A Pandora charmokat a Moments karkötőkre tudod helyezni, ezek nem kompatibilisek a Me és Reflexions karkötőkkel.

A charmok, lehetnek menetesek vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinyitásakor ezért is nélkülözhetetlenek a klipek. 

 

Válassz a stílusodnak megfelelő Pandora charmot

Fedezd fel az évszakok váltakozásával érkező új stílus kézzel megmunkált, valódi műalkotásként tündöklő charmokat viselve. Az új charmok tele vannak megkapó részletekkel, apró meglepetésekkel és rejtett üzenetekkel, amelyeket csak a kiválasztottak láthatnak. írd meg saját történeted, időtlen formákkal és szimbólumokkal, fémes árnyalatokkal és gazdagon ragyogó színekkel illusztrálva. Keresd a Legújabb kollekció charmjait.