- 3,5/2
Pandora ékszer Az én horgonyom fél pár fülbevaló
Cikkszám: 298536C01

Álomszerű úti cél, vagy új vizekre evezés? Egy szimbólumnak ezer jelentése is lehet, de... tovább olvasom

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Termék leírás

Álomszerű úti cél, vagy új vizekre evezés? Egy szimbólumnak ezer jelentése is lehet, de a Pandora Me kollekciónkkal kifejezheted azt, ami számodra fontos. Ez a horgony alakú gombfülbevaló felelős forrásból származó sterling ezüstből készült, gondosan, kézzel megmunkálva és fényesre polírozva. Fél pár gombfülbevaló csillámló kővel. Viseld szólóban, vagy a kollekció más apró gombfülbevalóival.

 

 


Vásárlók véleménye - 2 értékelés, 2 szöveges vélemény

2 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 2 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Az én horgonyom fél pár fülbevaló

Az én horgonyom fél pár fülbevaló - 3 2019. december 14.
Nagyon pici, alig látni hogy mit ábrázol.
Pretty Flamingo vásárló
További vélemények
Mások ezt választották

Fülbevaló

A PANDORA FÜLBEVALÓ

 A legújabb Pandora kollekció újdonsága a Pávé cseppek fülbevaló. A különböző méretű gömbökből álló fülbevaló megfordítható, attól függően hogy elől, vagy hátul szeretnéd viselni a nagyobb gömböt. 

A 2017-es első kollekcióban új születésköves fülbevalókból választhatsz.

Vintage báj fülbevalókban tökéletesen ötvözték a nappali és az esti viseletet. Az apró drágakő berakásoknak köszönhetően egyszerű, mégis hangsúlyos darabokká válnak. Önmagában vagy más ékszerekkel kiegészítve bámulatba ejtő vintage érzést biztosít megjelenésének.

A PANDORA fülbevalók szépsége abban rejlik, hogy egy perc alatt megváltoztatják a megjelenést. A vintage stílus ihlette daraboktól a modern eljárással készült ékszerekig, a divatos jacket fülbevalótól a klasszikus gombfülbevalókig, az elbűvölő függőkön keresztül a trendi karikákig, a luxus kivitelezésű PANDORA kollekció elemeit bátran párosíthatja stílusához.