- 4,8/5
Pandora ékszer Az én kis cseresznyém fél pár fülbevaló
Cikkszám: 298384NCC

A cseresznye nem csak finom, de a gyümölcs alakú gombfülbevalóink arcodat is édesen... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

A cseresznye nem csak finom, de a gyümölcs alakú gombfülbevalóink arcodat is édesen keretezik. Az izgalmas és a retró tökéletes elegye: a kézzel megmunkált sterling ezüst cseresznye fülbevalót fenntartható forrásból származó színes kristályok díszítik. Frissítsd megjelenésedet fél pár gombfülbevalókkal, vagy díszítsd füleidet sok-sok cseresznyével: alkoss kedvedre! Határt csak a fantáziád szabhat.

 

 
  • Típusok: Fülbevaló
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, kristály
  • Színe: ezüst, szí­nes
  • Témák: Állatok, növények
  • Kollekciók: Me kollekció
  • Méret: 0.5cm


Vásárlók véleménye - 5 értékelés, 3 szöveges vélemény

5 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 3 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Az én kis cseresznyém fél pár fülbevaló

Az én kis cseresznyém fél pár fülbevaló - 4 2020. február 08.
Szép, csak nagyon pici
Enikő Pretty Flamingo vásárló
További vélemények

Fülbevaló

A Pandora fülbevalók

A fülbevaló jelenti a végső simítást egy tökéletes öltözéken. A Pandora fülbevalók tökéletesen keretik az arcodat, sokoldalúság miatt a játékos és a komolyabb stílushoz is illenek.

A gombfülbevalók klasszikusan nőiesek, ha önmagukban viseljük őket, de ha párosítjuk egy másik stílussal, akkor már merész megjelenést kölcsönöznek. Kövekkel díszített karika, virág vagy egy kis vintage báj – találd meg saját stílusodat!

A kézzel megmunkált Pandora fülbevalók számos formában készülnek, vannak olyan figyelemre méltó darabok is, amelyek napközben irodai viselethez, később pedig egy elegáns esti szetthez is tökéletesen illenek.

A Pandora fülbevaló anyaga

Ahogy minden kézzel készített ékszert ezeket is gondos mestermunkával, a legkiválóbb 925 Sterling ezüstből készítették. A Pandora Shine és a Pandora Rose kollekció ékszereinek alapanyaga egy különleges ötvözet, amit sárga arannyal, illetve rozé arannyal vonnak be.