- 4,3/4
Pandora ékszer Az én nőiességem fél pár fülbevaló
Cikkszám: 298550C01

Az exkluzív, kézzel megmunkált gombfülbevaló innovatív kézműves technikákkal készül... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 NYÁRI VÁSÁR


30%-50% kedvezménnyel vásárolhatsz Pandora ékszert. Az akció a kijelölt ékszerekre vonatkozik, készlet erejéig tart, más akcióval nem összevonható. Az akciós termékek cseréjekor 2.500 Ft szállítási költséget számítunk fel.


 


 

Stílusban kiegészíti Neked ajánljuk

Termék leírás

Az exkluzív, kézzel megmunkált gombfülbevaló innovatív kézműves technikákkal készül minőségi, fenntartható anyagokból. A sterling ezüst a lányok büszkeségének szimbóluma. Egyszerre értékes és személyes, színes kristályokkal díszített, Te pedig felruházhatod jelentéssel. Viseld egyedi módon, és mutasd meg, milyen a Te egyéniséged. Nőnek lenni még soha nem volt ilyen izgalmas!

 

 
  • Típusok: Fülbevaló
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, cirkónia, kristály
  • Színe: ezüst, szí­nes
  • Témák: Szimbólumok
  • Kollekciók: Me kollekció
  • Méret: 0.5cm


Vásárlók véleménye - 4 értékelés, 2 szöveges vélemény

4 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 2 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Az én nőiességem fél pár fülbevaló

Az én nőiességem fél pár fülbevaló - 5 2020. május 26.
Kellemes színek, szép formák.
Zsuzsanna Pretty Flamingo vásárló
További vélemények
Mások ezt választották

Fülbevaló

A Pandora fülbevalók

A fülbevaló jelenti a végső simítást egy tökéletes öltözéken. A Pandora fülbevalók tökéletesen keretik az arcodat, sokoldalúság miatt a játékos és a komolyabb stílushoz is illenek.

A gombfülbevalók klasszikusan nőiesek, ha önmagukban viseljük őket, de ha párosítjuk egy másik stílussal, akkor már merész megjelenést kölcsönöznek. Kövekkel díszített karika, virág vagy egy kis vintage báj – találd meg saját stílusodat!

A kézzel megmunkált Pandora fülbevalók számos formában készülnek, vannak olyan figyelemre méltó darabok is, amelyek napközben irodai viselethez, később pedig egy elegáns esti szetthez is tökéletesen illenek.

A Pandora fülbevaló anyaga

Ahogy minden kézzel készített ékszert ezeket is gondos mestermunkával, a legkiválóbb 925 Sterling ezüstből készítették. A Pandora Shine és a Pandora Rose kollekció ékszereinek alapanyaga egy különleges ötvözet, amit sárga arannyal, illetve rozé arannyal vonnak be.