- 5,0/14
Pandora ékszer Az én óceán hullámom Me függő charm
Cikkszám: 799010

Az apró függő charm a Me kollekció karperecéhez, karkötőihez és biztostű brossához illik, és... tovább olvasom

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Ajándék Pandora karkötő.


Vásárolj legalább 27.900 Ft-ért Pandora ékszert és megajándékozunk egy karkötővel.
Minden vásárláshoz, ami meghaladja a 27.900 Ft-ot ajándékba adunk egy db karkötőt. Az akció a december 3. után leadott rendelésekre érvényes és a készlet erejéig tart. Az akciós vásárláskor csere esetén 2.500 Ft szállítási költséget számítunk fel. Az ajándék karkötőt nem tudjuk cserélni. Az akció semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze.


Termék leírás

Az apró függő charm a Me kollekció karperecéhez, karkötőihez és biztostű brossához illik, és nem kompatibilis a Pandora Moments és a Pandora Reflexions kollekciók ékszereivel, melyek saját egyedi charmjaikkal rendelkeznek.

 

Mutasd meg érzelmeid mélységét Az én kék óceánom függő charmmal! A Pandora Me kék charmot szikrázó, áttetsző cirkóniák, jégkék, égszínkék és kék kristályok díszítik, és kézzel megmunkált sterling ezüstből készül. Millie Bobby Brown színésznő, modell és aktivista részvételével készült ez a charm, amit az óceán, az utazás és önmagunk felfedezése ihletett, de te döntheted el, mit jelképez számodra.

 

 
  • Típusok: Me apró függő charm
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, kristály
  • Színe: ezüst, kék
  • Témák: Nyár, Utazás
  • Kollekciók: Me kollekció
  • Méret: 1.4cm karikával


Vásárlók véleménye - 14 értékelés, 2 szöveges vélemény

14 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 2 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Az én óceán hullámom Me függő charm

Az én óceán hullámom Me függő charm - 5 2020. augusztus 20.
Nagyon szép
Rita Gold Flamingo vásárló
További vélemények

Me apró függő charm

A Pandora Me charmok

A Pandora újragondolta a „charm” fogalmát és megalkotta a Me kollekció édes, apró, fiatalos charm-jait. A Me kollekció alapját aprólékosan kidolgozott, kézzel polírozott vagy kövekkel ékesített kis függők alkotják, melyek hátoldala gyöngyös kivitelezésű, így a charm mindkét oldala viselhető a karkötőn.

A Pandora Me charmok működése

 A Me kollekció charmjai kisebbek a Moments kollekció charmjainál, ezért a Me charmokat nem tudod feltenni a Moments kollekció karkötőire! Csak a Pandora Me kollekcióban szereplő charmok, karkötők, nyaklánc, bross kompatibilis egymással!

A kis függő charmokat ugyanúgy tudod felfűzni a Me karkötőkre, mint a moments kollekciónál. A nagyszemű karkötőn három texturált szemet találsz ezek kinyitása után tudod felfűzni a apró Me charmokat.  Maximum 8 db-ot tudsz szemenként elhelyezni.

A charm-ok fenntartható forrásból származó sterling ezüstből készülnek.