- 4,9/32
Pandora ékszer Az én rózsaszín Me spacerem
Cikkszám: 798969C03

Az apró függő charm a Me kollekció karperecéhez, karkötőihez és biztostű brossához illik, és... tovább olvasom

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Ajándék Pandora karkötő.


Vásárolj legalább 27.900 Ft-ért Pandora ékszert és megajándékozunk egy karkötővel.
Minden vásárláshoz, ami meghaladja a 27.900 Ft-ot ajándékba adunk egy db karkötőt. Az akció a december 3. után leadott rendelésekre érvényes és a készlet erejéig tart. Az akciós vásárláskor csere esetén 2.500 Ft szállítási költséget számítunk fel. Az ajándék karkötőt nem tudjuk cserélni. Az akció semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze.


Termék leírás

Az apró függő charm a Me kollekció karperecéhez, karkötőihez és biztostű brossához illik, és nem kompatibilis a Pandora Moments és a Pandora Reflexions kollekciók ékszereivel, melyek saját egyedi charmjaikkal rendelkeznek.
Vigyél egy kis málnaszínt a megjelenésedbe Az én rózsaszín Spacer charmommal! Ezen a Pandora Me charmon használtunk először kézzel felvitt tűzzománcot. A rózsaszín tűzzománc többdimenziós felülete a rózsaszín fémeket idézi, és mesés színnel dobja fel megjelenésedet. Ezzel a spacerrel fix stílusokat alakíthatsz ki a Pandora Me kígyólánc karkötőn vagy a Pandora Me karperecen, vagy egy kis színt vihetsz más összeállításaidba.

 

 

 

  • Típusok: Me apró függő charm
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, tűzzománc
  • Színe: rózsaszí­n
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Me kollekció
  • Méret: 2mm


Vásárlók véleménye - 32 értékelés, 13 szöveges vélemény

32 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 13 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Az én rózsaszín Me spacerem

Az én rózsaszín Me spacerem - 4 2020. október 06.
Igazából szép, csak bagyon pici. A kép alapján nagyobbra számítottam.
Beatrix Pretty Flamingo vásárló
További vélemények

Me apró függő charm

A Pandora Me charmok

A Pandora újragondolta a „charm” fogalmát és megalkotta a Me kollekció édes, apró, fiatalos charm-jait. A Me kollekció alapját aprólékosan kidolgozott, kézzel polírozott vagy kövekkel ékesített kis függők alkotják, melyek hátoldala gyöngyös kivitelezésű, így a charm mindkét oldala viselhető a karkötőn.

A Pandora Me charmok működése

 A Me kollekció charmjai kisebbek a Moments kollekció charmjainál, ezért a Me charmokat nem tudod feltenni a Moments kollekció karkötőire! Csak a Pandora Me kollekcióban szereplő charmok, karkötők, nyaklánc, bross kompatibilis egymással!

A kis függő charmokat ugyanúgy tudod felfűzni a Me karkötőkre, mint a moments kollekciónál. A nagyszemű karkötőn három texturált szemet találsz ezek kinyitása után tudod felfűzni a apró Me charmokat.  Maximum 8 db-ot tudsz szemenként elhelyezni.

A charm-ok fenntartható forrásból származó sterling ezüstből készülnek.