- 5,0/60
Pandora ékszer Az én rózsaszín Me spacerem
Cikkszám: 798969C03

Az apró függő charm a Me kollekció karperecéhez, karkötőihez és biztostű brossához illik, és... tovább olvasom
2 900 Ft Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt!

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Pandora Signature AKCIÓ!


Takaríts meg 14.400 Ft-ot


Vásárolj háromféle karkötőből álló szettet ( 599493C00, 589493C00, 569493C00) a Legújabb Pandora Kollekcióból és fizess 12%-al kevesebbet. Most  a három karkötő 102.900 Ft 117.300 Ft helyett. Az akció július 1- 28. között érvényes a készlet erejéig. 

Termék leírás

Az apró függő charm a Me kollekció karperecéhez, karkötőihez és biztostű brossához illik, és nem kompatibilis a Pandora Moments és a Pandora Reflexions kollekciók ékszereivel, melyek saját egyedi charmjaikkal rendelkeznek.
Vigyél egy kis málnaszínt a megjelenésedbe Az én rózsaszín Spacer charmommal! Ezen a Pandora Me charmon használtunk először kézzel felvitt tűzzománcot. A rózsaszín tűzzománc többdimenziós felülete a rózsaszín fémeket idézi, és mesés színnel dobja fel megjelenésedet. Ezzel a spacerrel fix stílusokat alakíthatsz ki a Pandora Me kígyólánc karkötőn vagy a Pandora Me karperecen, vagy egy kis színt vihetsz más összeállításaidba.

 

 

 

  • Típusok: Me apró függő charm
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, tűzzománc
  • Színe: rózsaszí­n
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Ezüst színű ékszerek, Me kollekció
  • Méret: 2mm


Vásárlók véleménye - 60 értékelés, 21 szöveges vélemény

60 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 21 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Az én rózsaszín Me spacerem

Az én rózsaszín Me spacerem - 5 2021. június 22.
Praktikus, szép spacer.
Pretty Flamingo vásárló
További vélemények

Me apró függő charm

A Pandora Me charmok

A Pandora újragondolta a „charm” fogalmát és megalkotta a Me kollekció édes, apró, fiatalos charm-jait. A Me kollekció alapját aprólékosan kidolgozott, kézzel polírozott vagy kövekkel ékesített kis függők alkotják, melyek hátoldala gyöngyös kivitelezésű, így a charm mindkét oldala viselhető a karkötőn.

A Pandora Me charmok működése

 A Me kollekció charmjai kisebbek a Moments kollekció charmjainál, ezért a Me charmokat nem tudod feltenni a Moments kollekció karkötőire! Csak a Pandora Me kollekcióban szereplő charmok, karkötők, nyaklánc, bross kompatibilis egymással!

A kis függő charmokat ugyanúgy tudod felfűzni a Me karkötőkre, mint a moments kollekciónál. A nagyszemű karkötőn három texturált szemet találsz ezek kinyitása után tudod felfűzni a apró Me charmokat.  Maximum 8 db-ot tudsz szemenként elhelyezni.

A charm-ok fenntartható forrásból származó sterling ezüstből készülnek.