Oszd meg:

Pandora ékszer Disney Hamupipőke álma charm
Cikkszám: 791593CFL

Add hozzá ezt az inspiráló csillagokkal díszített charmot a karkötődhöz emlékeztetõként, hogy az álmok tényleg valóra válnak, ha hiszel bennük.
- 5,0/8
Vélemények »
13 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Vásárlóink értékelései

8 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Disney Hamupipőke álma charm

- 5 2018. március 31.
Beatrix Pretty Flamingo vásárló
Gyönyörű ez a charm, ráadásul mivel mindkét oldala díszített nem gond, ha elfordul a karkötőn. Kedves, extra gyors küldés, köszönöm!

Termék leírás

Add hozzá ezt az inspiráló csillagokkal díszített charmot a karkötődhöz emlékeztetõként, hogy az álmok tényleg valóra válnak, ha hiszel bennük.

Hogyan készíts Pandora karkötőt
Videó: Hogyan készíts Pandora karkötőt


Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 14 karátos aranyból készülnek, féldrágakövekkel, tűzzománccal díszitik. A charmok megőrzik emlékeit, többszáz különböző darabból válogathat. A charmokat Pandora karkötőre és nyakláncra felfűzve hordhatjuk. A charmok anyaga, mérete és funkciója nem egyforma. Készülhetnek sterling ezüstből, 14k aranyból, muránói üvegből.

A charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek. A klipek pattinthatóak és rögzitik a charmokat, hogy ne csúszkáljanak el a karkötőn.  A charmok között vannak medálok, ezeknél a felfűzhető karikán mindig lóg egy pici medál.