- 4,7/9
Pandora ékszer Disney Micimackó mézes bödön karácsonyi charm
Cikkszám: 798451C01

Szezonális . A barátságos, figyelmes és mindig segítőkész Micimackót sterling ezüstből,... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Szezonális . A barátságos, figyelmes és mindig segítőkész Micimackót sterling ezüstből, piros tűzzománccal alkottuk meg a Disney Micimackó charmhoz. Ez a mackó semmit nem szeret jobban, mint a mézet, a kedvenc eledelét, amit örömest magával visz mindenhová. A Micimackó ünnepi charm mikulássapkában, a jól ismert pulóverében és a „Hunny” feliratú mézes bödönével ábrázolja őt – vidd magaddal mindenhová, és ünnepeld a szeretetet, a vidámságot és a barátságot!

 

 
Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, tűzzománc
  • Színe: ezüst, piros
  • Témák: Mesevilág
  • Kollekciók: Disney kollekció, Karácsonyi kollekció, Moments kollekció
  • Méret: 1.2cm


Vásárlók véleménye - 9 értékelés, 2 szöveges vélemény

9 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 2 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Disney Micimackó mézes bödön karácsonyi charm

Disney Micimackó mézes bödön karácsonyi charm - 5 2019. december 07.
Imádnivaló
Gabriella Pretty Flamingo vásárló
További vélemények

Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.