- 5,0/1
Pandora ékszer Mesebeli csillogás rozé gyűrű

Mesebeli csillogás Pandora Rose gyűrű. A mindennapi szikrázáshoz ez a gyönyörű gyűrű tökéletes... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Termék leírás

Mesebeli csillogás Pandora Rose gyűrű. A mindennapi szikrázáshoz ez a gyönyörű gyűrű tökéletes választás. A rozé és a tiszta kövek koronája kifinomult megjelenést kölcsönöz.

  • Típusok: Gyűrű
  • Anyaga: cirkónia, PANDORA Rose
  • Színe: rozé
  • Témák: Divat
  • Kollekciók: Rose Kollekció


Mások ezt választották

Gyűrű

A Pandora gyűrűk 

A gyűrű az ujjak éke. A Pandora gyűrűk magukon viselik a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. Egyszerre jellemzi az időtlenség és a modernség, így bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítő lehet. Találunk köztük finom, kecses darabokat, de vannak hangsúlyos, vastagabb gyűrűk is. Fejezd ki egyéniséged a legújabb Pandora gyűrűkkel, díszitsd fel az ujjad – akár csak egyetlen darabbal, vagy több egymásra halmozható gyűrűvel különböző ujjakon vagy ujjperceken.

A Pandora gyűrű anyaga

A kézzel megmunkált ékszerek 925 Sterling ezüstből készülnek. A Pandora Shine és a Pandora Rose kollekció gyűrűinek alapanyaga egy különleges ötvözet, amit sárga arannyal, illetve rozé arannyal vonnak be. Kombináld bátran a különböző színű és anyagú gyűrűket. 

 

A design minden esetben hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűket könnyen kombinálhatjuk más Pandora ékszerekkel.