Oszd meg:

Pandora ékszer Pandora monogrammos szívek ezüst gyűrű

Sokoldalú ezüst gyűrű Pandora felirattal. Hangulatodtól függően változtathatod a gyűrűdet.... tovább olvasom
- 5,0/2
Vélemények »
19 500 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

2 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Pandora monogrammos szívek ezüst gyűrű

- 5 2019. január 24.
Emese Gold Flamingo vásárló
Gyönyörű

Kapcsolódó termékek

Mások ezt választották hozzá

Termék leírás

Sokoldalú ezüst gyűrű Pandora felirattal. Hangulatodtól függően változtathatod a gyűrűdet. Egyik oldalát apró cirkónia kövek díszítik, a másikat kivágott szívek. A hozzá illő nyakláncot itt találod.Gyűrű

PANDORA gyűrű

A gyűrűk már régen nem a herceget fehér lovon juttatják az eszünkbe. Kézzel megmunkált, halmozható gyűrűkkel és egyedülálló meghatározó darabokkal jelenik meg az új, tavaszi kollekció. A Pandora kedvencei a vintage klasszikus darabok, koktélgyűrűk, modern alapdarabok és vegyes csiszolású köves szépségek. Minden egyes ékszer magán viseli a kiváló minőség és a részletekre való odafigyelés védjegyeit. A design hűen követi a kollekciókon átívelő témákat, így a gyűrűk könnyedén kombinálhatók egymással.

A PANDORA gyűrűkollekciója egyszerre időtlen és modern, bármilyen alkalomra tökéletes kiegészítője lehet. A kézzel megmunkált ékszerek sterling ezüstből vagy 14 karátos aranyból készülnek, melyek között egyaránt találunk hangsúlyos darabokat illetve finom, kecses ékszereket is. A Pandora gyűrűkollekciója számtalan egymásba illeszkedő gyűrűből áll, melyekből szabadon állíthat össze stílusának megfelelő ékszereket.