- 5,0/6
Pandora ékszer Róka és nyúl függő ezüst charm
Cikkszám: 798239NMB

Mutasd meg a személyiségedet és mindazt, ami Te vagy, ezzel a Róka és nyúl függő... tovább olvasom

Sajnáljuk,
de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Termék leírás

Mutasd meg a személyiségedet és mindazt, ami Te vagy, ezzel a Róka és nyúl függő charmmal a Pandora Moments kollekcióból. Ez a sterling ezüst függő charm a róka és a nyúl motívum mellett „We can be different and still be kind” (Lehetünk mások, és mégis kedvesek) gravírozással ünnepli azt, hogy mindannyian mások, és másféle egyéniségek vagyunk. A sötétkék szín a szikrázó félholddal és a csillagokkal az éjszakai égbolt rejtélyeit idézi.

 

 
Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása


Vásárlók véleménye - 6 értékelés, 1 szöveges vélemény

6 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 1 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Róka és nyúl függő ezüst charm

Róka és nyúl függő ezüst charm - 5 2019. szeptember 30.
Nagyon szép!!!
Kft. Pretty Flamingo vásárló

Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.