- 5,0/10
Pandora ékszer Szikrázó nap shine medál
Cikkszám: 368793C01

A pozitív energia és a megújulás a végtelen lehetőségek és az optimizmus szimbóluma.... tovább olvasom

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

 NYÁRI VÁSÁR


30%-50% kedvezménnyel vásárolhatsz Pandora ékszert. Az akció a kijelölt ékszerekre vonatkozik, készlet erejéig tart, más akcióval nem összevonható. Az akciós termékek cseréjekor 2.500 Ft szállítási költséget számítunk fel.


 


 

Termék leírás

A pozitív energia és a megújulás a végtelen lehetőségek és az optimizmus szimbóluma. Vidd magaddal a napsütést 18 karátos innovatív Pandora Shine fémötvözetünkkel, amelyen cirkóniák árasztják a pozitív energiát. A nap szimbolikája emlékeztet arra, hogy fontos a feltöltődés, és fontos, hogy jó energiát árasszunk magunk körül.

 

 
Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: 18K arany bevonat, cirkónia, Pandora Shine
  • Színe: arany
  • Témák: Nyár
  • Kollekciók: Moments kollekció, Tavaszi kollekció
  • Méret: 2cm karikával


Vásárlók véleménye - 10 értékelés, 6 szöveges vélemény

10 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 6 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Szikrázó nap shine medál

Szikrázó nap shine medál - 5 2020. június 21.
Varázslatosan szép! ;)
Nóra Pretty Flamingo vásárló
További vélemények

Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

A charmok szabad utat adnak a kreatív önkifejezéshez. Segítségükkel átadhatsz egy fontos üzenetet, megmutathatod egyedi stílusod, megőrizhetsz egy kedves emléket és megünnepelheted szeretteit fontos pillanatait.

A Pandora charmok anyaga

Az izgalmas kézzel megmunkált charmok mindegyike kiváló anyagból készül. A legtöbb Pandora charm anyaga 925 sterling ezüst. A Shine kollekció és a Rose kollekció charmjait egy különleges Pandora fémötvözetből készítik és sárga arannyal, illetve rozé arannyal vonják be. 

 

A Pandora charmok használata

A Pandora charmokat a Moments karkötőkre tudod helyezni, ezek nem kompatibilisek a Me és Reflexions karkötőkkel.

A charmok, lehetnek menetesek vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinyitásakor ezért is nélkülözhetetlenek a klipek. 

Válassz a stílusodnak megfelelő Pandora charmot

Fedezd fel az évszakok váltakozásával érkező új stílus kézzel megmunkált, valódi műalkotásként tündöklő charmokat viselve. Az új charmok tele vannak megkapó részletekkel, apró meglepetésekkel és rejtett üzenetekkel, amelyeket csak a kiválasztottak láthatnak. írd meg saját történeted, időtlen formákkal és szimbólumokkal, fémes árnyalatokkal és gazdagon ragyogó színekkel illusztrálva. Keresd a Legújabb kollekció charmjait.