Oszd meg:

Pandora ékszer Születésköves szív november ezüst charm
Cikkszám: 791784CI

A november hónapot a citrin képviseli.  A napsütötte drágakőről úgy vélik, hogy a vidámság, a siker és a jólét szimbóluma.
- 4,2/5
Vélemények »
10 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk többé már nem kapható.
A termék forgalmazása megszünt.

Vásárlóink értékelései

5 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 3 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Születésköves szív november ezüst charm

- 5 2018. június 26.
Erika White Flamingo vásárló
Gyonyoru pont mint a kepen
- 5 2018. június 26.
Nagy Pretty Flamingo vásárló
Nagyon jól mutat a többi szív charm mellett a karkötőmön!
- 5 2018. február 19.
Mihályné White Flamingo vásárló
Ízléses és az ajándékozottnak is nagyon teteszett.

Termék leírás

A november hónapot a citrin képviseli.  A napsütötte drágakőről úgy vélik, hogy a vidámság, a siker és a jólét szimbóluma.

Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: 925-ös sterling ezüst, citrin, köves
  • Színe: ezüst, sárga
  • Témák: Boldog születésnapot, Szimbólumok
  • Kollekciók: Ékszerek születésnapra, Őszi kollekció, Valentin nap
  • Méret: 1cm


Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.