Oszd meg:

Pandora ékszer Tárd ki a szíved rozé charm
Cikkszám: 780964

Ajándékozd egy szívednek kedves személynek ezt az áttört szíves rozé charmot, mely a Pandora egyik legkedveltebb darabja.
- 5,0/13
Vélemények »
7 900 Ft Ingyenes szállítás (i) és csere (i) egy munkanap alatt

Sajnáljuk, de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható.
Várható érkezésével kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

Vásárlóink értékelései

13 VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS 4 SZÖVEGES VÉLEMÉNY
Tárd ki a szíved rozé charm

- 5 2018. november 16.
Monika Pretty Flamingo vásárló
Gyönyörű klasszikus :)
- 5 2018. október 09.
Kata White Flamingo vásárló
Ajándékba kaptam, egyszerű, ettől olyan szép!
- 5 2018. szeptember 11.
Erika Pretty Flamingo vásárló
Imádom, gyönyörű! Köszönöm szépen.
- 5 2018. április 22.
Edina Gold Flamingo vásárló
Nagyon szép áru, nagyon kedves eladók!

Termék leírás

Ajándékozd egy szívednek kedves személynek ezt az áttört szíves rozé charmot, mely a Pandora egyik legkedveltebb darabja.

Pandora karkötő összeállítása
Videó: Pandora karkötő összeállítása
  • Típusok: Charm kis medál
  • Anyaga: PANDORA Rose
  • Színe: rozé
  • Témák: Most ismertelek meg, Szeretet, Titokban rólad álmodok
  • Kollekciók: Anyák napja, Rendkívüli akció, Rose Kollekció, Valentin nap
  • Méret: 1cm


Charm kis medál

PANDORA charm, kismedál

 A Pandora charmok a barátságról, a szeretetről, az emlékekről szólnak. Az élet nem egyenlő az elmúlt pillanatokkal, az életet azok a pillanatok jelentik, amikre emlékezünk. Az írást nem ismerő mayák is meg akarták őrizni emlékeiket, ezért létrehozták a csomóírást, különböző színű kötelekre csomókat kötöttek. Így rögzítették a történataket. Te a Pandora charmok segítségével őrízheted meg emlékeidet.

Válassz ki egy karkötőt, egy nevezetes pillanatot - anyák napja, ballagás, esküvő, vagy bármi, ami sokat jelent Neked. Keresd meg, azt a charmot, ami emlékeztet erre a pillanatra, fűzd fel a karkötőre. Adj ajándékba, vagy kérj ajándékba egy-egy charmot! Így összegyűlnek emlékeid és egyedi, gyönyörű ékszerként hordhatod azokat.

charmok változnak, megújulnak, évenként többször hoz ki a Pandora új kollekciót. Válogass belőlük, tetszés szerint fűzheted fel a számtalan nemesfém, textil vagy éppen bőr karkötőre, nyakláncra. Valamennyi darabot úgy tervezték, hogy kombinálhatók legyenek egymással. Egy emlék, egy karkötő egy alkotás. Engedd szabadon kreativitásod.

A PANDORA  charmok, kis medálok 925-ös sterling ezüstből, 18 karátos arannyal futtattatott ezüstből, különleges Pandora Rose ötvözetből, muranói üvegből készülnek kristályokkal, drágakövekkel díszítve.

charmok,  lehetnek menetesek, vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Fontos, hogy a menet nélküli charmok könnyen lecsúszhatnak a karkötő kinytásakor ezért is nélkülözhetetlenk a klipek.